-

Kebab is the shit

Sitter och käkar kebab just nu med Julia & min syster ^__^! Ska sätta på filmen Home Alone 2 snart && jag har faktiskt aldrig sett den :P.


Klippotekets Hårinpackning
Jag ÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLSSSSSSSSSKKKARRR hur hårinpackningen luktar ♥♥ Mitt hår har blivit både mjukt och glansigt. Efter att jag har tvättat håret med schampo och balsam lägger jag en stor klick hårinpackning i håret & masserar sedan in det i hela håret.
För bättre effekt linda gärna en het handduk om håret, Jag brukar ha det i 30 minuter minst. Jag lovar er det blir sååååååå mycket bättre om man har en HET handduk runt håret, skölj noga efter också!


Lukten stannar inte i håret den går bort efter att man har tvättat det, det blir inte lika bra om man bara har hårinpackningen i håret och inte har en het handduk runt håret. Håret blir mjukare och glansigare då men om du bara har hårinpackningen i håret blir det inte samma effekt.Hårinpackningen får 7/10 av mig ^____^!

Callalily.Se

Någon som har funderat och börja handla julklappar nu? Ni som inte har hittat ännu kolla gärna in webbutiken Callalily.se !
Just nu har Callalily.se "Julkampanj" detta innebär "köp 3 betala för 2" !!! Du får alltså den billigaste varan på köpet ^____^! Detta gäller från och med den 1:a December till den 1:a Januari, passa på nu !


Klicka på bilden ↑↑ för att komma till hemsidan! :D

FaceBook NailsHeejHej, Först & främst FÖRLÅT ALLA FÖR ATT JAG INTE HAR BLOGGAT på ganska länge men jag har haft ganska fullt upp dem senaste dagarna.
Men jag lovade er att visa mina naglar som jag gjorde snabbt jag var ganska rastlös då :P, lite fail blev dem eftersom jag "råkade" lägga på det baslack istället för topplack :rolleyes:

Det har äntligen börjat SNÖÖÖAAAAAA, inte så mycket men det är lite mysigt när det är snö ute ^_^. Imorgon blir det en liten fotodag med Denisa & så får vi hoppas på att jag kommer uppdatera :D.

Dags och fortsätta med pluggandet, C'YA ;).