-

Review : Nivea Visage Oxygen Power Reciving Cleansing Gel



Väldigt skonsam för huden & rengör på djupet! Passar jättebra till folk med normal hy och fet hy. Rengöringen tar bort smink & rengör på djupet så hyn kan andas igen. Min hy blev verkligen rent, fräscht & uppfriskad, Sen så kändes hyn som en baby rumpa efter!

Det känns som om att man har tagit botox i ansiktet efter att man har tvättat bort gelen haha det kändes super konstigt, min hy började också och torka ut efter att jag hade använt produkten i ca 2 veckor.

Efter att jag hade använt denna produkten i ca 2 veckor varje dag och varje morgon & kväll märkte jag att min hy började och torka ut. Det står att man ska använda produkten dagligen men eftersom att den torkar ut min hy så tror jag inte att daglig användning av denna produkt är bra. Men jag tror fortfarande att denna produkten passar till folk med normal hy eftersom att jag också har normal hy och började använda produkten varannan dag istället, det blev genast mycket bättre.

Så ifall du har fet hy använd denna produkten dagligen morgon och kväll, och ifall du har normal hy använd produkten varannan dag eller var tredje dag morgon & kväll och glöm inte.... moisturiser? HAHA eller fuktkräm heter det på svenska va? eller bara kräm, fuktkräm, ansiktskräm? Aja så går det när man kollar på Michelle Phan!


Nivea Visage Oxygen Power Reciving Cleansing Gel får 8/10 av mig :)!

Shy


Kände mig som en helt annan person när jag stod framför kameran och började puta med läpparna, och fingret... den bara kom HAHAHAHAHAH. Näää men det dära med läpparna och fingret är bara inte JAG... But anyway vad tycks? läpparna ser helt fail ut men men....

Vilken är bättre? Ser bilden bättre med text eller utan?

Sjuk


Är så himla trött just nu... Vaknade vid 7 tiden och fick världens huvudvärk, fan jag mår inte bra. Skit dålig start på denna veckan haha, men faaaaaaaaaaan igen för att min blogg har blivit så tråkig måste liva upp den på något sätt :P.

Just nu sitter jag och fixar en bild, det går ju sisådär men resultatet kommer såklart och visas upp i bloggen! Kommer nog inte och åka till någonstans idag eftersom att jag är sjuk och känner mig som en bajskorv, Får väl sitta vid datorn idag och dega idag....

Justin Bieber - Boyfriend


Längtar helt klart tills videon kommer ut ♥

Feber + Träningsvärk = DEAD

Känner att jag kommer & DÖÖÖÖ snart, det räckte inte med att jag fick träningsvärk i hela kroppen.... nu har jag också fått feber fan fan fan. Blev säkert smittad av min lilla kusin igår för hon hade också feber, min immunförsvar suger, då vet vi det :thumbdown:.

Kommer och spendera resten av dagen med att jobba! Yes jobba, ska hålla på och fixa & trixa med Ninas header & Denisas design. Sen så har jag också börjat och tröttna på min design så jag kanske också jobbar med den hehe...


Kolla på monstret bakom mig..... LÖÖÖV YOOO ^___^♥

Träningsvärk i hela kroppen

Heej alla läsare! Snart ska jag bege mig till dansträningen men innan det ville jag bara uppdatera bloggen lite ^^. Hade ingen lust och blogga igår eftersom att jag kom hem astrött efter en hård dansträning. Har träningsvärk i hela kroppen nu, hoppas bara att det går över snart.

Kommer och fylla bloggen med inlägg senare, C'YA!

Yesterday



Bilderna ser så konstiga ut i bloggen.........

Tack för sällskapet guys
, Tack för att ni åkte hit och lekte med lilla moi! hade en liten filmkväll igår med Bea, Karin, Ngan, Julia, Tony, Taclich, Claudio, Avu, Sanna, Honya & Johanna ♥. Så här bjuder jag på lite bilder från igår, vi såg på filmen Paranormal Activity 3 & The Human Centipede 2.... alltså jag varnar er kolla aldrig på The Human Centipede 2 om ni är över känsliga för jag spydde nästan p.g.a filmen, och den förstörde faktiskt resten av kvällen eftersom att alla blev så äcklade. Men men det började faktiskt väldigt lyckad HAHA vi började och filma på oss själva när vi kollade på Paranormal Activity, det fick bli ett minne på hur mycket vi skrek ♥♥♥.

Som vanligt sticker jag till dansträningen & efter det drar jag till Bergsjön för och se på ännu mera skräckisar med My....


Happy B-day Ilham!

God morgon alla underbara läsare! Idag är jag extra glad eftersom att solen SKIIIINER FÖR FAN! Ser inte en enda droppe regn ute, då får man hoppas att Sveriges väder fortsätter så :thumbup:. Har sovmorgon idag & jag börjar 10 ♥♥ soooofftt dessutom fyller underbara Ilham år, GRATTIS UNDERBARASTE UNGJ*VEL nää jag skojar ♥ Grattis underbaraste Ilham hoppas att du får en underbar skoldag med mig ♥. Måste bli klar nu för snart ska jag sticka hem till Ilham med ägg & mjöl hehe.....

Bjuder på en arkivbild med mig och Ilham !

250 Bilder?


Okej, har tagit över 250 bilder med Denisa idag helt sjukt. Men då hoppas hon på att jag ska kunna fixa hennes design idag då och Ninas också dessutom. Får väl göra klart deras samtidgt fast Ninas design är redan på G. Har en massa bilder egentligen som jag vill lägga upp men eftersom att jag har bildbrist nu så får de komma en i taget HAHA!

I'm Living!

Jag lever, Jag lever! Hade en skojig dag igår, gick på en liten fotorunda med Nina och vi hade askul :D. Idag kommer Denisa hem till mig, vi ska fota lite till hennes nya design som jag ska fixa. MEEEEEN jag måste sticka nu lilla Denisa har kommit så, SEES!


Bjuder på en bild från igår ^__^!

Egoboost?

Bjuder på en asmobbad bild på mig.... HAHAHAHAHA ser helt fail ut, Dagens outift? ;).

Tack till er som har visat er stöd, jag mår verkligen mycket bättre.. eller i alla fall mycket bättre än igår :). Har lärt mig en grej av en viss person "Det är nästan en norm att köra framåt och leva, utan att egentligen veta vad meningen är", Jag blev faktiskt helt paff när jag läste det HAHAHA av någon konstig anledning maybe cuz' it is a true story. Det kanske blir lättare för mig om jag slutar tänka på allt annat, och lyssna på Jwan att bara tänka positivt hela tiden.

Jag vill faktiskt inte berätta så mycket om mina tankar & känslor
dels för att jag inte vill att denna bloggen ska förvandlas till en depp-blogg HAHA. Jag vill att folk ska läsa min blogg och känna att livet är AWESOME. Att leva i konstant depression är inte bra fast det ändå ingår lite i livet att vara deprimerad ibland.

KÖR PÅ LITE EGOBOOST INLÄGG SÅ DET FÅR ER OCH MIG ATT KÄNNA... Att livet är fantastiskt och varenda sekund är värt och leva för!

Brist på Livslust

Minns ni när jag berättade om varför jag vid vissa tider kan försvinna från bloggen och bara ville gömma mig från allt? Så har jag känt i princip varenda dag. Ja kan vakna på morgnonen och inte vilja öppna ögonen för min vardag, jag vill bara sova bort allt. Även fast jag vet att Life goes on vad det än är som händer så orkar jag bara inte, jag är så trött på allt. Jwan berättade om att man ska vakna upp på morgonen se sig själv framför spegeln och säga att man är tacksam över allt man har i sitt liv, istället för att tänka negativt ska man alltid tänka positivt, då blir din väg lättare helt enkelt om man har en positivt tanke. Men nu är jag väldigt besviken över väldigt många saker i mitt liv, människorna omkring mig och inte minst på mig själv.

Jag är egentligen en oehört glad, galen, rolig människa som skrattar åt varenda lilla sak, jag kommer fortfarande ihåg på en "viss tid" då mitt liv var sjuktinihelvete jävla svårt. Jag var helt osocial, satt för mig själv, skrattade aldrig, ledde aldrig, var kall mot alla & var helt besviken över allt. Jag var bara ledsen, ledsen över min familj, mina vänner & skolan. Det var ganska länge sen då allt kom på samma gång men nu är allt tillbaks igen.

Småsaker byggs upp och till slut blir allt för mycket. Jag kan börja och bli ledsen, sur eller gråta utan någon anledning till och med börja gråta när jag skriver mina texter. Ingenting är längre som det ska vara. Ska man konstant bli besviken över att saker är inte som det ska? Det här är kanske en period som jag tror alla kommer och hamna, och är en del av livet som jag hatar. Vissa hamnar i den perioden tidigare, andra senare. Vissas perioder är lite grovare än andras. Det jag går igenom just nu gör att jag får veta om vad som gör livet värt att leva, vad som gör mig lycklig och vad meningen med livet är. Jag måste hitta min motivation igen som gör så att jag driver framåt igen. Jag måste ju åtminstonde vakna och vilja leva livet och känna att jag är tacksam över allt jag har och tänka positivt.


Sorgligt men sant, Då får man vakna nästa morgon och försöka le åt allt som är värt och le för och glömma allt negativt.

VOTE FOR SWE-T CREW!



Dessa tjejer har verkligen kämpat för och komma till topp 10, and now let's make them stay there. Finns inget bättre än och göra andra glada och känna att man har gjort något riktigt bra. Det enda ni behöver göra är & klicka här ----> CLICK HERE! scrolla sedan ner tills ni ser SWE-T CREW och klicka på VOTE, That's all. De hade verkligen ingen aning om att de skulle komma så långt OCH HÄR SER MAN DE MED I FINAL DESSUTOM PÅ PLATS 10 riktigt najs!

Sååå låt oss göra dessa tjejer glada så de stannar kvar på plats 10 :D.

Tunnat Ilhams hår



Ilham hade tjatat om att hon ville tunna ner sitt hår idag and now it's DONE! No återvändo nu. Blir det fail, då är det fail. Nej men det blev faktiskt rätt bra! Hon är skit nöjd och det gör mig nääästan överlycklig :). After bilden hade vi blötat ner hennes hår så det ser lite si sådär ut men imorgon kommer hon och komma hem till mig innan skolan börjar, då får vi se hur resultatet blev ^___^. I fall det skulle bli helt fail kan Ilham alltid komma och slapa till mig, eller så kör vi på en Britney shava :D det finns alltid en lösning vet ni.

Sooooo what do you guys think?

Behind That Smile


Girl you made my day

Nu är man äntligen tillbaka från Kpop träningen, det gick ju asbra. Åkte dit tillsammans med mina bradahs. Kändes jätte konsitgt först och släpa runt dem men det gick ändå bra! Träningen började med att HANIIIN MADE MY DAY ♥♥ tjejen är stört skön LOTS OF LOVE TO YOU ♥♥♥♥, & träningen bestod såklart av dans fast jag dansade inte så mycket. Det fanns några som skulle spela in sin Cover också, Fyller bloggen med fler inlägg sen för nu ska jag käka!

I wish it was hot...

Kpop träning?

Tumblr_m2uyk3uhj81qems3lo1_500_large

Hej Gottegrisar! Snart sticker jag till Kpop träningen. Idag kommer inte Sanna och följa med mig dit så jag hoppas bara att jag kommer och överleva, känner fortfarande inte alla där. Kommer och uppdatera bloggen med fler inlägg sen, Puss & hej leverpastej!

Day 8 - What kind of person attracts you

Någon som har ett SUUPPPERRR GUUULLIIIGGTT LEEENDE... More? Nää jag har faktiskt inte tänkt på sånt haha, men GULLIGT LEENDE ska han ha ^__^ ♥!

That would be nice, maybe in the future... Texten är tagen från Facebook hihi.

21 April 2012


Bjuder på en random bild som min bror tog...

Så igår kom min bror och hans wife hem till oss, de kom inte tomhänta utan med en hel säck full med NYA kläder, jag fick också nyckelfodraler och en massa andra grejer som mina syskon fick ta. I alla fall vi spenderade kvällen med & se på filmen White Chicks... GAMLA MINNEN jag kommer fortfarnde ihåg hur mycket jag garvade åt denna när jag var yngre.

Det är lördag idag wich means PARTY AND PARTY... nejmen jag skojar... Dagen kommer och spenderas såhär istället - Ilham kommer och plinga på mig, sedan sticker vi till stan med Ayah och de sedan drar vi till Lydias, tror jag och käkar buffé :D. Efter det kommer jag nog och sticka till Bergsjön, Ha en bra dag allihopa!

Day 7 - Give pictures of 5 guys who are famous who you find attractive







Elvital Anti-Breakage Hårinpackning Review



Fick både mjukt & lent hår. Jag har färgat mitt hår ganska många gånger och denna produkten har faktiskt hjälpt mig med att reparera håret & så luktar den skiit gott! Fast inte lika gott som klippotekets hårinpackning hehe. Reparerar håret, innehåller mycket fukt, gör håret mjukt & lent Dessutom känns håret underbart efter!

Hade en riktigt stressig månad så jag hade inte riktigt tid med & lägga hårinpackning, efter en ganska lång tid började mitt hår och RUUUTTTNAAA jaa verkligen och ruttna. Det började med och bli riktigt torrt sen så såg det riktigt slitet ut. Men jag tror att det beror från person och person eftersom att de flesta säger att denna produkten är super bra. Det såg inte heller så glansigt ut som det står att det skulle bli.


Denna produkten är verkligenBRA men ett stort minus är att håret börjar och "ruttna" om du glömmer och lägga på produkten efter några veckor så man måste liksom använda produkten varje vecka för att håret ska hålla & vara lika mjukt och glansigt. Det skulle fungera för mig om jag inte vore så lat! Jag skulle verkligen köpa denna produkten igen för den ger verkligen fukt och reparerar håret. Kostade inte heller så mycket hehe 49kr för 400ml, inte illa!


Elvital Anti-Breakage hårinpackning får 4/10 av mig ♥!

Chilldag


Bilden ser så konstig ut när jag lägger upp den...

Fick sluta 12 idag fan va skönt
- hade ändå inte pallat och vara med alla dagisbarnen idag eftersom att jag fick världens magont på morgonen. Idag var sista dagen för mig hos praktiken fick en massa kramar och en massa pussar blandat med snor HAHAHAHAHAHAHA, barnen var super gulliga idag!  Och vad ska man göra idag då? Egentligen skulle jag vara med Julia & några till, vi skulle baka crepes se på The Human Centipede 2 och bara softat, men de får bli nästa vecka istället!

Eller..... ska bara ta det lugnt idag och städa min garderob, ansiktsbehandling + hårinpackning någon som vill joina? ^_____^

I'll make it up to you guys tomorrow!

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU blogg.se suger just nu alla mina inlägg som jag har skrivit har inte kommit upp. Det är ett mirakel om ni ser detta inlägg just nu. Ska försöka fixa och se vad felet är, Ses imorgon istället... Pleade don't kill me!

Kommer och fixa många roliga inlägg till er imorgon för blogg.se fungerar verkligen inte hemma hos mig just nu.

Early Today


Tjaaaaaaa, fick sluta lite tidigare idag för att vi inte hade något mer och göra på praktiken.

SNNAAARTT drar jag till Nordstan för att se på när lilla Julia ska sjunga ^___^, hon har säkert världens panik just nu. Tänk er och stå på en stor scen med hundratals människor som ser på, helt ensam.... hon hade en partner först fast något hände med henne så hon är tvungnen och uppträda ensam.

Och nej jag har inte glömt 10 Days Challenge, har skitit i det för att det är dag 7 där måste jag hitta 5 kända killar som jag har lite crush på. Kommer inte på 5 eftersom jag har för många i hjärnan höhö, Men det kommer i alla fall igen!

Give me summer!



Snälla Sverige ge mig lite sommar nu då, Har en massa färgglada shorts som längtar tills de får komma ut ^___^!

Happy Birthday Ayah!

Sorry Sorry, hann inte med och blogga igår för att jag som sagt firade Ayahs födelsedag. Överraskningen gick dessutom helt perfekt!, tjejen fick både tårta, ägg & mjöl på sig ♥. Här kommer några bilder från igår!

Några ville hålla sig utanför bloggen så därför fick det bli så lite bilder! OCH GRATTIS I EFTERSKOTT AYAH!

Todays is?


Tjenis Penis! Haft en skojig dag i dagiset som jag praktiserar hos, Miranda är min partner som jag praktiserar med och som det ser ut nu har det gått väldigt bra för oss ^^. Dessutom - IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR AYAHS FÖDELSEDAG! Grattis underbaraste & ärligaste BEEEEEBBOOO hoppas du får en underbar dag♥.

SNAAAARRRTT ska jag bege mig hem till Ayah med mina små puppies för och överraska födelsedagsflickan med en massa ****&**** vad vi kommer överraska henne med får ni veta senare ;). Är helt ombytt nu, då är det bara och vänta tills Miranda kommer.

Living Young, Wild & Free



Snoop Dogg & Wiz Khalifa ft. Bruno Mars - Young, Wild and Free
Undvik gärna : Getting Drunk, Smoke Weed. JUST HAVE FUN!

No more money, more anger?


Inte för att bilden blev jätte snygg men... trots allt första gången jag fotar vatten så ©opyright på bilden!

Angående rubriken.... som alla säkert vet har jag förlorat alla mina pengar som jag hade i plånboken. Det jag inte har berättat är att den jäveln som tjuvade mina pengar lämnade kvar 20 spänn så jag kunde åka buss hem.... Vilket gjorde så att jag fick damp! Dock åkte jag bil meN jag blev riktigt arg... VARFÖR INTE LÄMNA KVAR RIKSKUPONGERNA SÅ JAG KUNDE KÖPA KEBAB OCH TRÖSTÄTA?!

I'm broke now, gav 20 lappen till mamma och från och med nu kommer jag inte ha några pengar i plånboken, ABSOLUT INGENTING. Jag kunde slösa mina pengar som vatten men istället blev de tjuvade som bajs och vatten, damn it :P.

Been dead for a while

Been dead for quite a while............................
Men det är över nu har fått blogglusten tillbaka hehe, bra vaa? Sa ju som sagt en vekca innan påsklovet att jag kommer och börja blogga bra igen, men min ursäkt är att mycket grejer som är lite personliga och som jag vill hålla för mig själv. But it's over and i'm fine!

Kommer och vara på prao hela denna veckan börjar 9 och slutar 2
skiiit soft dessutom tar det inte ens 2 minuter och gå hem HAHAH YAAAY. Alla mina kläder som jag fick av Sara ligger helt utpsridda på sängen - OCH NI TÄNKER SÄKERT: HUR FAN SOVER DU MÄNNISKA? Super enkelt, ligger och korvar på alla kläder.. HAHAAHA neee jag skojar. Jag lyckades med och slänga in alla kläder i garderoben och inom en snar framtid kommer garderoben och explodera!

Welcome back dumplings!

Hello Dumplings! Kunde tyvärr inte uppdatera mer igår för att jag stack hem till Julia och kliade hennes rumpa som vanligt.. hehe nej men jag sovde över hos henne, käkade glass klockan 12 på natten och åt knäckebröd duuuh.

Just nu känns det som om att jag har fått en fet spark på röven....
Känner verkligen blogglusten nu sooo WELCOME BACK ALLA ROLIGA INLÄGG ^__^!
Jaaa alla kära läsare jag har fått min kamera........... den är SÅÅÅÅ SMEXIG ♥! Berättar mer om den sen.

The Good News

Neeej jag har inte glömt att jag ska berätta om de goda nyheterna! Det första är att jag ska bli faster snart om freakin' 8 månader :D, det andra är JAG HAR FÅTT EN SYSTEMKAMERA!! And that's it... HAHAHAH eller jo det tredje är att jag fick massor kläder, skor och smycken från Sara som är min brors wife. Hela min garderob håller på och exploderar... Fick också några skit fina keps från Sara, på en stod det "Streetdance, HipHop, B-boy" m.m.

Hemlisen
som jag också berättade om blev inte av, tack vare vädret. Hemlisen började på D alltså DAAANNNS, jag och några från min dansgrupp höll på med en massa dance cover fast det blev inte av som sagt tack vare vädret vilket förstörde alla våra planer.

Sticker nu och äter, PUSS!

Allstars ★ - Angeredsdiscot 2012


Video på uppträdandet i Angeredsdiscot,
HAHA man ser verkligen hur mycket jag fail:ade. Hade ingen aning om vilken ordning alla låtar var och placeringarna behöver vi inte ens snacka om. Allt var kaos men vår ursäkt är att allt var oplanerad!

Courtney Argue VS Jeremih Greene Ft. Pitbull - Make It Rain

Låten är bra dock är lyricsen inte lika nice hehe ;).

Callalily.Se|Klistermärken



Klicka på bilden för och komma till Callalily.se ♥

Varför försvinner jag?

Alla undrar nog det, Varför försvinner jag alltid från ingenstans? Det kan komma stunder ibland där jag bara vill försvinna från världen och bara dra täcket över mig och gömma mig från allt. Har inte sovit ett skit under hela lovet, för att det har hänt så jävla mycket grejer, jag vill inte heller säga allt som är alldeles för personligt.

Dagen var helt perfekt under discot vi uppträdde allt gick bra tills jag upptäckte att jag hade blivit av med över 400 kr (Rikskuponger och alla småpengar är inräknade) någon hade tagit mina pengar och jag var och är piss sur.
Ni undrar säkert hur fan tänkte jag med och ta med pengar till en disco? Grejen är att jag inte ens visste att jag hade min plånbok med mig.Jjag visste bara att jag hade plattång, massa kläder och grejer i väskan. Jag förstår inte heller HUR och varför just JAG blev av med mina pengar och inte alla andra? Min väska låg trots allt under en hög av massa andra jackor och väskor, och i rummet kunde bara artister gå in vilket inte var många sen fanns det personer från fritidsgårdars som vaktade också.

Legat och haft ont i magen, hjärtat och huvudet hela natten och mina ögon är helt svullna av alla tårar,
But I'm doin fine, I hope. Jag hatar skriva om sånt som får mig och må dåligt dels för att jag vet att många av mina nära & kära läser min blogg och vill hålla allt för mig själv. Nästa inlägg kommer och göra er glada!



I know you've been hurt by someone else I can tell by the way you carry yourself.


Drake Ft. Rihanna - Take Care

Muffins & Cola = Frukost?

Detta blev min frukost, Nyttigt är ordet för det! Är hemma hos min girli snart ska vi sticka till vårdcentralen och lämna en lapp, sedan går vi hem till Jwan och lyssnar på mixen som hon gjorde igår! THANK YOU AGAIN ♥. Sa till henne och lägga in en liten bit där GD säger - NAAH THAT'S NOT HOW WE DO IT, OCH HON GJORDE DET WOHOOO!!
Idag blir det som sagt Angeredsdiscot, wish us good luck! Nu blir det bara 5 personer som kommer och uppträda och vi är egentligen 13 styckna... Kan det bli bättre? I alla fall nu sticker vi, kommer och vara borta hela dan så bloggen kommer och vara lite nere. Men jag fixar några tidinställda inlägg åt er, Puss!

I GOT A TEXT!


Pizza alá familia hos Jwan


Familjepizzan såg inte så stor ut hehe, men den var skitstor. Jag, Denisa, Diana, Sanna & Gabbe stannade kvar medans alla hade gått hem efter en "hård" träning hemma hos Jwan. Vi fick inte tag på någon lokal så vi var tvugna och träna hemma hos Jwan idag för att imorgon ska vi uppträda i Angeredsdiscot, JÄTTEBRA! Vår danslärare kommer inte och vara med oss imorgon så vi får försöka och leva utan henne i discot, sen fick vi också världens panik idag för att vi inte kunde bestämma något... TACK JWAN FÖR DU RÄDDADE OSS ♥ Som hjälpte oss med mixen, berättade om hur livet kunde bli enklare om man alltid tänkte positivt och allt! dessutom bjöd hon på pizza.... THANK U ♥♥♥!

Ge oss en fet lyckokommentar nu så lyckan är på vår sida, Hoppas att alla tar i imorgon nu så att vi slipper stress imorgon.

Rainy Day

Vet att det är sent på kvällen men.. för er som fortfarande är vakna, jag har fortfarande riktigt tid med och göra "roliga" inlägg dels för att jag har så mycket och tänka på nu. Men jag ska försöka och göra det ändå, för eran skull haha.

Som sagt spenderade jag dagen med Denisa, började med att vädret sög så vi stack hem till henne och såg på filmen Monte Carlo, riktigt bra var den faktiskt! Efter filmen käkade vi, sedan gick vi ut och gjorde det som vi hade tänkt och göra och det var och ta bilder eftersom jag har bildbrist som vanligt HAHAHA.

Sen har jag massor av goda nyheter SOM VANLIGT, men vi sparar det tills imorgon istället !


Detta är vad som händer när man inte har något och göra.... SORRY DENISA JAG VAR BARA TVUNGEN OCH GÖRA DET! ♥

Inspiration : Shorts


Måndagsmys!

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej! Var är jag? joo jag sitter just nu hemma hos Denisa och degar. Egentligen var det tänkt att vi skulle ut och ta "regnbilder" fast sen började det ösregna och blåsa. Istället sitter vi tillsammans i hennes rum och mysar... NU ÄR DET MÅNDAGSMYS! men senare kommer vi nog och gå ut och göra det vi hade tänkt och göra. Nu ska vi se på filmen Monte Carlo, Hoppas bara att den är bra OCH ATT DEN INTE KOMMER OCH HACKA som förra gången när vi skulle se på en film tillsammans.



Ett gott skratt förlänger livet!

Hello Dumplings! ♥ Har haft en skit jobbig dansträning, Sjukt obekvämt att dansa var det idag faktiskt, Kände mig som en boll jag kunde inte ens röra mig.. PÅ BÖRJAN men sen började jag få igen danskänslan för att Jasmina hade hittat på en ny koreografi till en skrillex låt. FYYY VAD JAG ÄLSKAR SKRILLEX ♥. Även fast jag var skit trött och kände mig helt död försökte jag ändå och ta i när vi försökte lära oss den nya dansen.. SÅN KÄMPE därför förtjänar jag och äta glass, snart ska man åka till Bergsjön också...



Morning

God morgon folket! har inte haft en så bra sömn - tror inte ens att jag kommer överleva dagen idag. Det kommer bli en liten fotodag idag med Julia hoppas jag? Men jag har dansträning idag så vi får hoppas på att jag hinner med det.

Aja nu ska jag lyfta röven och åka till dansträningen, Ses !

I'm an Angrybird!


Arg.
Har fått jätte många klagomål från mina vänner som läser min blogg om att de har klickat in i min blogg i dagar och inte sett ett enda inlägg och TVINGAR mig att uppdatera. Har varit upptagen med grejer så jag har inte hunnit och blogga DET ÄR MIN URSÄKT, so sorryyy guys! Det kommer och förbättras, believe me.

Ska över till Julia nu och klia hennes rumpa... BYEE GUYS!

(Nej jag skojar bara åker hem till Julia för att hennes pappa har gjort Sushi... MEEE LIKE!♥)

4 April 2012

Sjukt så fort veckan har gått, Har en liten grej på G... ska de bli en hemlis, eller ska jag avslöja det nu? We'll se about that huh..! Nää men soon soon kommer ni att få veta vad det är. Ni som är jätte nyfikna om vad det är får en liten ledtråd.. Börjar på D, handlar om något jag gör på fritiden och som många av mina kära vänner är med på och något som jag har tjatat på Sanna som fan på ^__^! Ni som läser min blogg kommer få veta vad det är soon, kommer nog och berätta mer om detta under påsklovet eftersom att vi också behöver lite fler personer som kan hjälpa oss! Men har fått i mig lite glass nu och ska fortsätta med min uppsats om Romarriket, sen ska jag försöka hålla bloggen uppdaterad ;).

Har en sån dålig hår period nu, Känner att mitt hår är så äckligt, tråkigt & långt, åhh jaaa jag tycker att mitt korta hår är långt och vill kapa av det! Kanske inte kapa av det direkt men men.... kommer nog och klippa mitt hår själv snart, I WANT A FREAKIN HAIRCUT!!

Tough Week


Fan vad jag slutar sent nu för tiden,
hatar att behöva vakna tidigt och sluta sent sen kommer man hem och degar på soffan som en korv.
Men nästa vecka är det påsklov... LÄNGTAR för då ska jag bara chilla och njuta av livet ♥. Fast jag ser inte fram emot denna veckan eftersom att det bara består av hårt pluggande.

Sen så måste min presentation om Kina vara klart snart m.m. Hoppas det går bra då...

Wazzup Delly boi?!


Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaap,
Jag kanske låter glad & full av energi men egentligen är jag astrött men jag ska försöka och lägga upp detta inlägg ändå :). Hade dansträning kl 11 men egentligen var det tänkt att jag coh familjen skulle åka för och se på en villa som vi hade tänkt och köpa fast jag hade inte lust. Resten av dagen har bara varit tråkigt för jag har bara sovit, YAAAY DET RIMMAR!

Fast senare blev jag SUUUPER DUUUPER GLAD, först började det med att mamma sa att vi skulle resa till HongKong snart vilket betyder MAAAAAT och mer grejer såklart.

Sen frågade hon om vilka fler länder vi ville åka till. Trodde att hon skämtade eftersom att det är första April men hon sa nej och att hon var seriös HAHA. Frågade om en massa länder så som Thailand och Singapore, Fast jag ångrade allt och sa SYDKOREA!! Mamma och pappa reagerade direkt...., Pappa : "Åka till korea för Kimchi eller för de killarna du alltid pratar om?" HAHA blev helt tyst där, men det spelar ingen roll just nu för de andra länder är bara "kanske" men HongKong är bestämt ^.^!

& Of course en till god nyhet..... JAG SKA FÅ MIN **M**A SNAART WOHOO!! Den som gissar rätt är bäst berättar mer om det snart!