-

Bloggpaus

God morgon folket, Sportlovet är slut nu vilket betyder : TILLBAKA TILL SKOLBÄNKARNA! Men det bästa just nu är att jag har sovmorgon varje måndag ^.^ fast jag är as trött.

Bloggade aldrig igår eftersom jag hade ingen tillgång till dator, men jag kommer inte heller och blogga så bra fram tills jag får min dator tillbaka, Just so you guys knows it ! Vi säger att jag ska ta en bloggpaus fram tills jag får min dator tillbaka, kommer och blogga då och då men tro mig, det kommer inte hända så ofta! HAHA


C'YA!! POOOOSS POSSS OCH ROMPPPPPPAAAAAAAAAAAAAHHHHH  ^_____^!

120219

Ville bara uppdatera lite snabbt här så bloggen ser lite mer uppdaterad ut hehe, Så nu ska jag åka och träffa några vänner kommer nog hem ganska sent så bloggar mer om dagen senare, c'ya!

School tomorrow

Good morning meatballs! Sååå nu äntligen har min morbror kommit och tagit min dator och vi får hoppas på att jag kommer få tillbaks den snart.

I alla fall, idag ska jag gå på dansträningen som vanligt fast vi kommer och börja med att gå på någon kurs om någonting... HAHA jag vet faktiskt inte vad det är men, det är viktigt vet ja! Sen blir det hård träning som vanligt för nu är det bara 27 DAGAR KVAR TILLS JUST MOVE IT TÄVLINGEN. Ni tänker säkert 27 dagar? det är ju jätte mycket kvar, men nej.  Det är jätte mycket som måste fixas innnan det, som kläder, musiken, platser m.m. Allt är nästan klart hos oss men just nu är det bara danserna som måste tränas, så det ser rent ut, You guys understand?

Yeah, sportlovet är slut, tillbaks till skolbänkarna!


Never give up, Never

Kokades upp alldeles nyss HAHAHAHHA, men nu, svalnat och är helt fine. Skulle egentligen åka till Bergsjön idag men under halva "resan" med familjen började alla skrika - PAPPA VAR FAN ÄR DU PÅVÄG?!! och då upptäckte vi att han var påväg till Gårdsten och inte till Bergsjön så hela familjen gick ifrån bilen, och nu sitter jag hemma vid datorn och ruttnar.  Köpte inte heller min hårfärg idag får bli en annan gång eller så väntar jag med färgningen och låter mitt hår leva.



Så hårfärgen får vänta..... VEM FÖLJER MED TILL STAN PÅ JAKT EFTER VÄRLDENS SNYGGASTE KEPS?!

Hårvårds-tips!

Har inte uppdaterat så mycket i kategorin "Beauty", Trodde att jag skulle skriva mycket om hår men jag har inte haft någon slav än som kan fota åt mig. Men vi börjar smått med hårvårds-tips, tummen upp! Säger först att jag inte är någon äkta professionell frisör och har allt rätt, men jag har läst om hår och hört från frisörer bland annat så jag vet vad jag gör. Det blir lite korta tips nu får jag bra response blir det längre inlägg om hår ^__^!

♥ När du fönar håret, Ha hårfönen minst 15 cm från ditt hår, har du hårfönen för nära kan det "steka" ditt hår, ni som brukar ha håret för nära vet nog redan hur det känns om man har hårfönen för nära.

♥ Gör inpackningar.
Hemmagjorda eller köpta, gör en gång i veckan eller gör det när det behövs! Detta gör att håret håller sig friskt längre och ger fukt. Hemmagjorda inpackningar är riktigt nice, har själv gjort det några gånger, vill ni veta mer är det bara och kommentera!

♥ Tvätta inte håret för ofta, Gör du det kan det lätt torka ut håret och det kan bli fettigt.

♥ Massera hårbotten,
i duschen eller innan duschen - eller skaffa er en huvudmassage. Detta hjälper hjärna & hårbotten och slappna av och inte stressa så mycket vilket kan leda till håravfall. Detta ökar också blodcirkulationen.

♥ Rör aldrig håret med smutsiga händer.
Rör inte ens håret överhuvudtaget (om det inte är nödvändigt förstås) håret borde få andas och inte bli pillad 24/7, detta kan också leda till fettigt hår.

Det var de punkterna som kom på i mitt huvud, Gör en part 2 eller något mer om jag kommer på fler grejer!

Drake ft. Rihanna - Take Care




WHY I LOVE BIG BAGGY SHiRTS

Vaknade skit tidigt idag av någon konstig anledning... men i alla fall idag har jag ingenting planerat, tänker åka antingen till Gårdsten eller Bergsjön eftersom det är så himla fint väder ♥, Tro mig det kommer snöa igen imorgon. Men när jag kommer till Gårdsten så är det aldrig någon som vill ut -.- så antingen blir det Bergsjön eller så åker jag till stan och köper hårfärg. Fick låna min systers dator idag så uppdatering på hög nivå kommer det vara :thumbup:.

Som ni kanske ser har jag ändrat lite i menyn
, har gjort en liten "beskrivning" vet inte hur jag ska förklara haha... men jag kommer finslipa den snart, tog bara någon bild som fanns i min systers dator.

Folk frågar alltid mig varför jag alltid köper stora tröjor..... well här ↓↓↓↓↓ har ni svaret ^.^

I LOVE BIG, BAGGY SHIRTS♥

Valentine's Day


Har haft världens sämsta sömn
, eller ja sömn och sömn kan man inte kalla det direkt - inte sovit ut alls, legat och haft ont i magen, kunde inte alls sova igår. BUT I'M FINE :D - Igår eller för några dagar sen... RÄTTARE SAGT under alla hjärtans dag firade jag det med M&M först så åt vi Subway, köpte en 30 cm FOOTLONG var mätt under hela dan orkade inte ens äta så mycket Sushi & Kimbap. Sedan drog jag & My till LIDL och handlade, Efter det började vi och laga Sushi & Kimbap ^___^! Först fick vi lite problem med riset eftersom vi visste inte hur mycket ris vi skulle lägga & vatten, sen så lyssnade alla på kungen för att kungen (jag :D) sa att vi skulle koka all ris :thumbup:, Skoja är ingen kung. Men det var fortfarande för lite ris för att det fanns jätte mycket fyllning som var över HAHAHAH >.<. SÅ GÅR DET NÄR MAN RADERAR ANTECKNINGARNA.. MY :D, skämta. HAHA SEN SÅ TAPPADE MONICA NÄÄÄSTAN MOROTEN I PAPPERSKORGEN NÄR HON SKULLE SKALA DEN, TUUUUR VAR DET, My slängde ner skalet med ägget när hon skulle steka ägg.... AHAHAHH HÄNDE MER GREJER, men det sparar vi i minnet ;). Men allt blev ändå lyckat till slut :), Sushi smakade GÖÖTT och Kimbap mmmm...... Subway GUUUD ♥. Vi köpte aldrig Kebab eftersom vi skulle börja spy då för vi blev verkligen SUPER mätta. Medans vi åt kollade vi på Dream High 2 ♥, har inte ens sett klart 1:an.... Men åhhh just det..... glömde berätta att vi hade hela huset för oss själva eftersom att min moster har rest + att vi överlevde utan internet :thumbup:. Mer bilder får ni en annan gång eftersom min dator är fortfarande inte fixad och min mamma har världens segaste dator....

Happy Valentine's Day!

YO! Idag är det Alla hjärtans dag. Dagen kommer och spenderas med M&M, kommer och bli en massa käk, Kebab, Subway, Sushi, Kimbap, snack, skratt och mer mat med M&M :D. Sen så tar jag med mig kameran så ni får lite bilder ^__^, OKAAAY?! Kommer och sova över hos min moster så vi får se hur det blir med uppdateringen :). Ska fortsätta och packa nu är fortfarande inte klar HAHA.
Tumblr_lz39ggudlm1qjzvcco1_500_largeDsc_0464_186822906_largeTumblr_lzb3j7wnzc1qfj39vo1_500_large2333764563_f2cd2f011f_z_large

Together Alone ♥


Har inte sett min statistik på jättelänge... Men jag kollade det idag och upptäckte att jag hade ovanligt mycket besökare idag. Hihi säger välkommen till alla nya läsare som har kikat in hit och hoppas att ni stannar ! Har haft en underbar dag idag, Först så var det att åka & handla med M&M hann inte och handla så mycket med dem eftersom att jag skulle gå på dansträningen efter men men. HAHAHAH hände en skit rolig sak när vi kollade på tidtabellen.... skulle skriva en hel dikt om det så vi skipper det nu :D.

Vi hade det jätte kul i dansträningen också ^^. Hände en massa roliga grejer kunde verkligen inte sluta skratta !, vi kommer göra en "Introducing Allstars" video så ni kommer och få se lite grejer om vad som händer under dansträningen :D.

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Jag har redan lite grejer planerad hihi kommer och fira det med M&M vi ska först äta Subway sen blir det och laga Sushi & Kimbap. Kebab blir det också, under filmen som vi ska kolla på :D sen ska vi göra Brownies ♥♥♥♥♥♥. Tar med mig kameran imorgon !

Någon mer som har märkt att jag har börjat och skriva riktigt långa inlägg nu HAHAHAH??!!

431589_2865566030524_1000953163_32173842_1803228012_n_large

Twitt Twitt Twitter

Hello! Skit fint väder ute idag, verkar som om våren är påväg HAHA skämtar.... Men idag var det planerad att jag skulle till stan med Karin för att köpa hårfärg, Yes jag ska färga håret igen, Men jag glömde att jag skulle ha dansträning idag så det blev ingen stan idag :(. Det räckte inte med det jag glömde också att jag skulle gå och handla med My & Monica inför alla hjärtansdag så jag fick lite panik. Men nu är det löst :D. Först går jag då och handlar med M&M senare får jag rusa till dansträningen :). Åhhhh just det... HIHI jag har skaffat twitter så ni som vll kan följa mig där också ^__^ , står också vilken hårfärg jag kommer ha, så ni som vill veta så är det bara och kika in min twitter ;) ----> KLICKA HÄR !

Äter lite glass snabbt nu, Possposs ROOOMPPAAAHH ^__^ ♥.

Day 3 - How you hope your future will be


Vill verkligen förverkla min dröm sedan jag var liten,
men dröm är en dröm för mig kommer det aldrig och hända. Folk brukar säga att man ska kämpa för sin dröm och aldrig ge upp, men det jag ser hos mig för att kunna uppfylla den drömmen? Fattas mycket kvar :). För personligt för och berätta vad det är för dröm HAHA ganska skämmigt också hehe.

Men just nu försöker jag och inte tänka på framtiden och istället bara leva i nuet,
det var skit jobbigt för mig innan eftersom jag alltid tänkte på framtiden om det där och det där och det där fick ångest hela tiden och det kändes skit jobbigt men jag kunde verligen inte sluta tänka på framtiden, hur kommer det gå för mig? Fortsätta tänka på det jag inte har? skolan? Det var såna frågor som fastnade i min lilla hjärna. Jag försöker nu alltså och leva i nuet Eller rättare sagt tvinga mig själv och leva i nuet, även fast det låter ganska hemskt HAHA :D. Om jag ska fortsätta tänka som jag gjorde innan kommer jag och falla tillbaka till mina gamla dåliga vanor igen, Tänker på alla smarta citat som jag har hört och lärt mig efter alla misstag som jag har gjort.

Nu försöker jag träffa mina vänner så ofta jag kan, jag försöker bli gladare, jag försöker le åt allt som är värt att le för.
Jag tvingar mig helt enkelt att leva i nuet, och se det vackra och fina i vardagen. Försöker fokusera på det jag har istället för att tänka på det jag inte har.

Q : How you hope your future will be? A: We'll see ;)

Life feels so great right now ♥

Kom hem med ett stort leende på läpparna efter träning som var riktigt jobbig men KUL, Men sen så upptäckte jag att ingen var hemma hos mig och jag hade inga nycklar. Fick verkling panik och jag trodde jag skulle få sitta ute hela dan men NEJ, grävde runt i min stora feta väska och hittade nycklarna till slut PUUUSSSS TILL MIN VÄSKA kommer alltid och släpa runt dig nu ♥. Är jätte hungrig just nu hittade inget godis, chips, kakor eller något annat i kylskåpet så jag gjorde snabb nudlar, Yummmy♥♥. Har funderat på detta med Twitter många av mina vänner och så har twitter, ser också riktigt kul med twitter så ska jag skaffa en twitter? eller vad tycker ni? Kommer jag verkligen och kunna sköta både bloggen & twitter? I alla fall ska fortsätta och äta nudlar nu och se serien DREAM HIGH ♥♥ life feels so great right now ♥♥ HAHAHAHA.

Just one month left


God morgon alla läsare ^.^! idag har jag dansträning som vanligt, vi har inte haft det på jätte länge eftersom att Jasmina (Dansläraren) har varit sjuk. & ni har väl inte glömt danstävlingen Just Move It som jag berättade om? Det är BARA 1 månad kvar & vi är fortfarande inte klara med någonting. Men vi får hoppas på det bästa, , bara 1 månad kvar dags och börja sköta sig om man vill vinna :D. Bara så ni vet jag har inte glömt 10 Days Challenge ;) kommer och komma igen snaaart. Går och gör mig klar nu för Ilham kommer snart bloggar mer senare, SES !!

I'm not playing with fire.


Hej! Hur mår alla? SJälv mår jag bra :). Min dator är fortfarande inte fixad men jag försöker och slänga in ett-två inlägg då & då.

Har egentligen ingenting och blogga om HAHA. Idag ska jag till mina kära kusiner som vanligt senare får vi se vad som händer hihi ^__^. ALLTSÅÅÅ VARFÖR HÄNDE DETTA MED MIN DATOR JUST NÄR JAG VILL SÅÅÅ GÄRNA BLOGGA OCH UPPDATERA MIN BLOGG ?! och äntligen lyfte jag röven och tog en massa bilder men det går inte ens och lägga upp några bilder -_-. Tröstar mig själv med lite choklad nu då..... Ska gå och tvätta håret nu sedan drar jag till mina kusiner :).

Don't Worry Guys!


Hej bloggen, kommer och kunna uppdatera bloggen tills min morbror kommer och rövar bort min dator för han ska fixa den :), Men det kommer inte och bli några bilder för att alla mina bilder är borta :(. Det bästa är att det är LOOOOOOV men samtidigt suger det för att jag kommer inte och kunna uppdatera i bloggen.... gör ju mest grejer när det är lov & helg. Men när jag har fixat min dator kommer jag och bomba med inlägg, don't worry ;).

Virus

Hello my little dumplings ^__^! Uppdateringen kommer och bli ganska lågt eftersom att min dator har fått virus... kommer och blogga när jag får tillgång till någon dator so don't worry guys! :D Måste tillbaka till min spanska lektion nu, Ses :D.


How To Protect Yourself !


Kom hem väldigigt sent igår så jag hade inte lust och blogga,
Men jag hade inget vettigt och berätta om ändå :P ELLER JAG HAR VISST NÅGOT OCH BERÄTTA OM! Ni alla har väl hört om en flickan i 10-års åldern som blev knivskuren ? Jag & Ilham är i alla fall skit rädda eftersom att polisen har inte hittat gärningsmannen än och Hjällbo ligger VÄÄÄLDIGGT nära oss. Så vi bestämde oss för att ha något i väskan om någon skulle attackerar oss, eftersom att vi brukar gå väldigt tidigt till skolan och då är det ganska mörkt ute. SKRATTA men jag har alltid haft en hårspray i väskan hehe

Dagen innan diskuterade vi (Jag & Ilham) om vad vi skulle ta med oss för att skydda oss själva, Sedan på morgonen kom hon hem till mig som vanligt väldigt tidigt och det var ganska mörkt ute. OCH JAG VISSTE ATT NÅGONTING VAR FEL eftersom att hennes väska var ovanligt stor..... Gissa vad hon visade mig när jag frågade vad hon hade i väskan ?!

Hon hade en STOOOOOR kavel, ni vet sånt man använder när man ska platta till degar, en sax som såg ut som en jävla kniv och sist men inte minst EN STOOOOOR hårspray för affrohår. HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH EN RIKTIG MORGONKICK VAR DET FÖR JAG KUNDE VERKLIGEN INTE SLUTA SKRATTA !! && JAG VET vi överdriver lite, men vem vet vad som kommer och hända?

Som ni kanske märkte hade detta ingenting med rubriken och göra HAHA
, men det kanske är ett ganska bra tips och ha en kavel i väskan?

Semla ♥


Är lite snabb av mig och käkade upp nästan halva på 3 sekunder, men har ställt fram chipset & godiset så nu är det bara och sitta och se på filmen The Notebook! Ohhh just det semlan är redan uppäten hehe......

The Notebook

Idag ska jag tydligen till mina kusiner (Julia ni vet) idag? Vi ska alltså fira eftersom att det är slutet av det kinesiska nyårsfirandet, you guys get it? Men i alla fall det värsta är att jag bytte om till pyjamas, ställde fram chipset & godiset för att sitta framför tv:n och se filmen NOTEBOOK. Men men det kommer att bli en massa mat där HIHI good for me ^.^!

Hello My Sunshine!


Alla nyvakna läsare...... Här får ni en extra kick-bilden som gör er pigga hihi.
Ny vecka, nya tag...
nej skojar :D! Vaknade och fick greatest freak out ever"-moment, trodde att jag hade försovit mig och att jag skulle komma förset till skolan eftersom mobilen dog när jag hade gjort alarm, men när jag vaknade var kockan 4:00 på morgonen.... GREAT. Men jag fortsatte sova ända fram till klockan 7 ^___^ ♥. Börjar ju sent som vanligt varje måndag, Men nu ska jag lyfta röven och dra till skolan, C'YA ! ;)

- Inspiration



Tycker att det är förjävligt snyggt på tjejer & KILLAR med HipHop stilen, ohhh fyfan vad jag diggar stilen ♥. Har sökt runt lite inspirations bilder, säger bara GEEE MIGG SOMMMARR NUUUUUUU ♥!.

Chill Day


Någon mer än mig som älskar och ta gruppbilder ?

Hey Guys. Blir en lagom tråkig dag för mig idag, ingen dansträning + iskallt väder = tråkig dag. Men i alla fall vi får se om jag orkar göra någonting idag, har gjort ganska mycket de senaste dagarna så det får bli en liten chill dag för mig :cool:.



120204

Är hemma nu, har ju varit hemma hos Julia och sovit över så nu är jag tillbaka ^__^ känns skööönt och se min säng igen ♥. Men snart ska jag iväg igen till Bergsjön, Har målat mina naglar vita.... Gissa vad jag ska göra ? ;) Tar en bild på det någon gång :D. Ska käka lite snabbt nu sedan drar jag till Bergsjön :), får se om jag kan blogga när jag är där:P.

Är jätte sugen på något göött just nu :blush:.

Day 2 - Write 30 interesting facts about yourself

♥ Min första blogg gjorde jag i slutet av 2007 ungefär men jag började blogga på riktigt i början av 2008.
♥ Jag gråter suuuper lätt när det gäller sorgliga filmer HAHA!
♥ Jag var skitduktig på matte innan, men tappade de i 6:an
♥ Jag har färgat håret blont utan att mina föräldrar visste om det
♥ Älskar och planera fester & överraska folk!
♥ Haft piercing i underläppen i 3 dagar sedan drog jag ut "ringen" för att mina föräldrar inte skulle märka
♥ Älskar sjunga karaoke! Även fast andra inte uppskattar det....
♥ Jag har olika personligheter HAHA, alltså när jag är med mina vänner i skolan är jag tyst, lugn och snäll men när jag är med mina andra vänner som jag brukar vara med i fritiden är jag hel crazy!
♥ Spelade piano förut men jag slutade för att läraren tuggade på tuggummi vilket gjorde att jag inte kunde koncentrera mig så jag slutade :rolleyes:.... aa jag ångrar mig.
♥ Har halkat framför hela skolan CHINESE STYLE, då menar jag att jag gjorde NÄSTAN spagat, JAG TRODDE JAG SKULLE DÖÖÖÖÖÖÖ
♥ Vill ta fler hål i öronen men är alldeles för rädd att det ska göra ont :rolleyes:
♥ Jag är väldigt klumpig
♥ Jag vågar inte vara mig själv i skolan men jag går loss när jag är med vänner på fritiden HAHAHAHA
♥ ÄLSKAR OCH ÄTA MAAT (tjockis jag vet) MAT FRÅN OLIKA LÄNDER ÄR MIN FAVORIT ♥
♥ ÄLSKAR ASIATISKT MAT, DET GÅR INTE OCH FÖRKLARA HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DET :D
♥ Hatar romantiska & sorgliga filmer eftersom jag alltid stor bölar efter....... NEJJ FAN JAG ÄLSKAR ROMANTISKA & SORGLIGA FILMER!
♥ Har svårt och lite på folk
♥ Jag kan prata flytande Kantonesiska men suger dock på och skriva tecken.....
♥ Jag älskar och äta sallad, kycklingsallad, pizzasallad (hehe) m.m.
♥ Folk som inte känner mig så bra tror att jag är blyg fast egentligen.... aa ni vet vad
♥ Jag har en rosa kamera, rosa UGG's , rosa mobil, rosa mössa och rosa vantar JAG ÄLSKAR FÄRGEN ROSA HELT ENKELT !
♥ Det tog mig ungefär 2 dagar och skriva detta HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
♥ Jag älskar och få folk skratta ^___^
♥ Ibland älskar jag bara och skrika när folk pratar med mig
♥ Jag vet inte vad jag ska skriva mer..........
♥ Jag har alltid velat bli sångerska hihi :D
♥ ÄGER INTE EN ENDA JÄVLA KEPS, men jag vill såååå gärna äga en TT___TT
♥ Älskar och göra smileysar som ni märker.....
♥ Det tog en jävla lång tid för mig och skriva detta
♥ Det räcker nu jag kommer inte på något HAHAHAHAHAHHAHA.

120302

Vad gör jag just nu? Sitter vid datorn och glor på en massa roliga videos HAHA, Har tagit massa bilder idag :thumbup:. Vi har inte heller gjort så mycket idag bara tagit bilder, käkat, spelat, sett på gamla videos, skrattat & skrattat & skrattat HAHAHAH♥.

Bjuder på en gammal webcam bild på mig och Julia ^__^.


Why are you so perfect?

HEEEJ ALLA UNDERBARA LÄSARE! Äntligen är jag fri från läxor, prover bla bla bla, sååå nu i'm back on track ;). Missade ju några dagar i 10 Days challenge, m en vi fortsätter med det ändå :D. Har haft ångest hela veckan, känns lite skönt nu och få allt klart :thumbup:. IDAG ska jag flytta hem till Julia, nää jag skämtar men jag ska sova över hemma hos henne because it's just gonna be us two today ♥. 

It's ZUMBA time!

Heejhejhejhejhej alla läsare, Har lite bråttom just nu eftersom att jag ska till ZUMBA träningen med Ilham & CO♥. Uppdaterar mer när jag kommer hem, C'YA!!!!

Upp till 70% REA


Vet du inte vad du ska ge din kompis/flickvän/kusin eller någon annan i alla hjärtans dag? Kika gärna in i Callalily.se som har upp till 70% REA just nu :D, där finns massa olika fina smycken, Kika in där så kanske du kan hitta något som passar just dig!




Några av mina favoriter från Callaliy ;).

Fruktsallad ♥


Fruktsallad mums ♥....
Helt sjukt att det redan är Februari just nu
:O, Min dag har varit helt UNDERBAR nej men det var faktiskt helt okej idag ^.^. Men som det ser ut just nu kommer jag och plugga hela dan idag för att det är Svenska prov imorgon + att det är Engelska prov på fredag....... :tired:. Kommer och fortsätta med 10 Days Challenge såklart, nu låtsats vi som om att vi började med det nyss hihi.