-

Dagens Inspirationsbild

 

Powerwalk

Oh yes, steg upp klockan 9 idag för och Powerwalka med lilla Denisa. Är skit trött just nu (även fast vi promenerade  för det mesta). OKAY JAG ERKÄNNER vi promenerade i 10 minuter, sedan orkade vi inte mer så vi åkte buss ner till en lekplats och degade där ^__^ jag vet sämst är vi.
 
Idag kommer jag och åka upp till mina kusiner i Gårdsten, skulle egentligen till någon annanstans idag fast jag orkar inte, och det var rätt så länge sen jag såg Julia. Hoppas bara att de är hemma idag >.<.
Bjuder på lite Webcam bilder!

No More Update

Kommer nog och inte bli fler inlägg idag. Det är något fel med Blogg.se, Fler inlägg får ni imorgon ;).

Heart On The Back, Or A Hippo On The Front?

Hittade liknande ↑ i någon affär i Danmark, såg typ ut som på andra bilden fast magtröja. Och första intrycket var - FYFAN VAD SNYGGT! tills jag såg hur framsidan såg ut. Baksidan såg sjukt snygg ut fast framsidan var det någon konstig flodhäst tryck på HAHA eller rättare sagt inte EN flodhäst utan 10 st i alla regnbågens färger FÖÖÖFAN. Skulle faktiskt ha köpt den om det inte fanns flodhästar med, kostade bara 30 kr också... DAMN!
 
And now, tänkt berätta för er att jag har klippt mig igen.. KOORT ^^. Lyckades äntligen spara mitt hår över bröstet och idag kapade jag av allt, HELT SJÄLV, fast mamma fixade till det lite åt mig. 
Ångrar mig lite, skulle göra lila Dip Dye och jag har redan köpt hårfärg fast jag orkade aldrig fårga >_<. Får nog vänta tills det växer ut igen vill ha det när mitt är långt ;).

Dagens Inspirationsbild

 
Bildkälla Sorry för den kassa kvalitén....
 

Enjoy Your Life

Finally. In the end. I've learnt from my mistakes, this time i won't give up. I'm going to forget those fake ones and start to care about the real ones much more. I'm not going to write a whole book this time cuz' it's no need right now, this time i won't give up and fall back again. 

Random Nail Design

Jag vet själv inte ens vad jag höll på med igår kväll HAHA, hade så tråkigt och världens magont så jag bestämde mig för och pyssla med mina naglar ^___^. Det började katastrof hehe, jag var färgblind (valde rosa istället för röd) och det slutade med att jag bara gjorde några linjer sen TAADAAHH ↑ ↑ ↑. Jag lovar det ser mycket snyggare ut i verkligheten... 

Beautiful Sunday

Hello People! Dagen kommer nog och spenderas hemma idag. Det både blåser och regnar lite smått här och gud vet när solen kommer fram igen, Kommer nog och bli en liten Söndagsmys med familjen idag HIMLA MYSIGT hoppas att det spöregnar sen, skoja. Ha en bra söndag people!
Fyfan vad jag saknar värmen och shoppingen i Danmark ♥ och såklart alla gångerna vi fick gratis glass! 

Demi Lovato Ft. Jason Derulo - Together

"Do You Remember At All People Walking Hand In Hand Can We Feel That Love Again 
Can You Imagine It All, If We All Could Get Along Then We All Could Sing This Song Together."

Gifts From Denisa

Kommer nog och vara hemma hela dan idag, lider av magont just nu gör ont som fan men det kommer inte och försämra uppdateringen. Men men lilla Denisa köpte lite grejer till mig när hon var i Kosovo.. Eller så var det Montenegro hihi, i alla fall tack för presenterna ♥.
Fick en fin röd keps dock är den lite för stor för mig, men vem bryr sig ^__^.
Bilden blev lite suddig. Sen så fick jag en FIIIN FIIN ring också :D, egentligen 2 fast jag glömde ta kort på den, den andra ringen får nog komma med på någon Outfit bild en vacker dag!

New Design!

Waaaaaazaaaaaaaaaaaaahhhh. Efter 100 år lyckades jag äntligen med och lägga upp min nya design, är stolt som fan & blod, svett och tårar, nej jag överdriver :D.  Men som ni ser är inte allt klart än min profilbild lyckades inte komma fram men jag fixar det såklart. 
 
Tänkte faktiskt radera alla mina gamla inlägg för att jag inte orkade se på dem men skitsamma de får vara kvar här ändå, vi får nog bara ignorera alla gamla inlägg!

Hey You!

Hello Guys! Long time no see.. hehe saknat mig? Nää jag skojar. Har fått tillbaks min motivation igen så bered er på många inlägg! Fixade också fram en ny design till bloggen igår.. kväll, så vi får en fräsch start ;). && säger bara att jag inte kommer och kunna blogga så mycket mer ikväll eftersom att vår internet håller på och krånglar soo, C'ya tomorrow ^__^.
Bjuder på en "fin" bild på mig och söta Julia :D.
 

BLOGGPAUS!

Verkar som att mitt inlägg om bloggpauset inte har publicerats än hehe. Men som sagt så ska jag ha bloggpaus, har inte lust och blogga, det känns lika bra och ta bloggpaus då så ni slipper slösa 5 sekunder av era liv för och kolla in min tråkiga blogg :P. 
Checka gärna in min blogg igen den 25 Juli, Ni kommer och få se en hel ny och fräsch blogg! Kommer också och uppdatera lite i både Twitter @Surisuzy & Instagram @Surisuzy <---- KLICKA GÄRNA hihi. Har också tumblr som sagt men det är en blogg om mina tankar och känslor så den håller jag lite privat :) (Det jag menar... SLUTA BOMBA MIG I FACEBOOK OM ATT NI VILL LÄSA MIN TUMBLR! till mina kära vänner♥). ANNARS C'YA AGAIN DEN 25 JULI!