-

I LOVE FOOD

Hello. Har varit lite off eftersom att skolan börjar snart och tänkte att jag inte skulle sitta vid datorn så mycket, Man måste ju njuta av de sista dagarna innan skolan börjar igen så det var därför jag inte bloggade hehe.
Men nu tänkte jag bjuda på lite mat bilder från de dagarna då jag har varit off ^__^! Och tyvärr så får vi försöka överleva dålig kvalité på bilder.

Bad Pictures

HEY GUYS! LONG TIME NO SEEEE hehe, har varit på dåligt humör de senaste dagarna vilket försämrade uppdateringen BUT I'M OKAY NOW! Har också märkt att mina bilder får dåligt kvalité när jag lägger upp dem även fast jag Print Screnna nu bajs bajs bajs, får hitta på en annan lösning då! 
 
Har absolut inga planer för idag men jag tror nog att jag kommer och sticka upp till Gårdsten eller kolla på "stjärnfall" med My ^__^, Får se hur det blir C'YA!

Another Boring Day

Ännu en dag som jag har slösat genom att spendera den hemma. Egentligen var det tänkt att jag skulle hänga med några vänner idag, har inte sett dem på 100 år AND FINALLY WE'RE GOING TO MEET. Men det blev inte så till sist, de var tvugna och göra något annat istället. Så det slutade med att jag ruttnade hemma, MEN IMORGON ska jag till stan och shoppa hehe :D, och från och med imorgon ska jag sluta sitta hemma föööfan måste sluta bry mig om vädret!
Fick dessa underbara klistermärken ↑↑↑↑ från Lisa, THANNNKK YOUUU GIRL kunde inte sluta dregla över dem. Om det var Big Bang..... #¤"%&&()=)=)/(¤%&"#!#"¤"  

5 HÅRTIPS!

 

Dagens Inspriation - Rihanna

Bildkälla

Doing Ombre

HEEEEEEEEEEJ! Det blev trots allt inte bara och sitta framför tv:n och mysa idag. Färgade min lillasysters hår alldeles nyss, actually så gjorde jag Ombre på henne.
 
Faktiskt så tvingade jag henne till och göra Ombre... hehehehehe egentligen ville hon ha Dip Dye men hon bestämde sig för Ombre till sist! Efter all hot.. Just kidding. Resultatet får ni se snaaaaaaaaaaaart!

Rain All Day

Perfekt start på min perfekta vecka! Eller rättare sagt bajs start, för det första så har det varit REGN hela dagen så jag kollade upp vädret och såg att det kommer vara REGN hela veckan... WHAT?! Jag som har planerat så mycket roliga grejer, Guess i need to cancel it all eller så planerar jag bara andra grejer. 
 
Verkar som om att jag bara kommer och få mysa framför tv:n och droga Fairy Tail med Varm Choklad idag, Men det är bättre än inget eller haha? :D
Arkiv bild hehe

Plans For This Week

Har suttit hemma idag och planerat in lite grejer inför denna veckan. Taggad som faaaaan det var jätte länge sen jag planerade roliga grejer, så nu får vi bara hopppas på att vädret också är med mig! Hörde att det skulle vara sol hela veckan så då får vi hoppas på det. 
 
Förutom och planera grejer så har jag också suttit framför tv:n och drogat Fairy Tale hehe, det började först med att jag ute på trädgården i typ 5 min sen började det blåsa asmycket så jag sprang in igen och började dega framför tv:n, LYCKAD DAG!
 
Bäst att jag går och lägger mig nu för att imorgon kommer jag och börja dagen med och springa! Wish me good luck guys haha!

Gifts

Tänkte bara visa lite grejer som jag har fått, Och bildernas kvalité är lite crappy för att jag inte orkade Print screena hihi.
Fick ett par söta örhängen från Bea, hon köpte dem när hon var i Spanien!
Och så fick jag en höstjacka från min storebror, Fan jag vet inte hur jag ska förklara färgen. På bilden ser jackan svart ut men egentligen är den grå/grön, ibland ser den grå ut och ibland ser den grön ut.. Eller så är det bara jag som är färgblind...

Outfit Of The Day - 120805

Linne - H&M (I Danmark), Shorts - Var egentligen ett par gamla jeans som jag fixade om till shorts, Skor - Fick av min brors wifey ^^.
 
Sorry om bilden ser helt fail ut men det var bara för att jag inte visste vad jag skulle göra HAHA. Är fortfarande inte "van" och ta outfit bilder, så det slutade med att det blev en massa flum bilder och bilden ovanför var den enda seriösa bilden hehe. 
 
Kommer nog och spendera min dag ute på vår trädgård idag, det är ju så himla fint väder ute så det är lika bra och ta vara på det! Och mina föräldrar är inte hemma idag = MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM!

Dagens Inspriation - Cher Lloyd

Bildkälla-Bildkälla-Bildkälla-Bildkälla
 

Safe & Sound

Jävla Julia har gjort så att jag har börjat droga Taylor Swifts låtar igen! Stack hem till henne igår och lyssnade på denna låten med henne, underbar låt♥. Och jävla Julia igen för att hon gjorde mig helt kär i denna covern ↓↓ ↓ ↓  
"Just close your eyes The sun is going down You'll be alright No one can hurt you now Come morning light You and I'll be safe and sound"
Taylor Swift - Safe & Sound

Met Kick Back Pack In Liseberg

Hello. Igår åkte jag, Karin, Bea, Sofia & Claudio till Liseberg och träffade Kick Back Pack! Just some awesome bloggers för er som inte vet ^^. Ville också träffa Keela men hon var inte där soo sad :/. Fast vi hade ändå en awesome dag i Liseberg. Jag & Bea satt bredvid Hofh & KandyLandy när vi åkte Spinrock MUAHAHHA snacka om att vi fick världens peddoface... stod och log som om vi hade vunnit 100 miljoner på lotto. 
Jag vet, jag ser helt fail ut på 99.9% av alla bilder, men vem bryr sig :P. Tänkte faktiskt inte göra Collage men jag orkade inte redigera ljuset på bilderna och sånt så det fick bli ett collage istället! Som sagt hade vi jag (forever alone) en awesome dag, men det var ändå bäst när vi åkte Kållerado & när vi åkte balder när det spöregnade... 

As Long As You Love Me

Justin Bieber Ft. Big Sean - As Long As You Love Me

Ut På En Liten Runda

Hejhejhejhejhejhej, Tänkte ut på en liten snabb runda snart eftersom att det är rätt så fint väder idag, måste passa på och göra det nu innan det är försent och kameran följer med!
 
Känns som om att det var aslänge sen jag gjorde något roligt, Måste nog börja och planera in lite grejer med mina kära vänner nu, känns som om att det var jätte länge sen vi gjorde något roligt tillsammans. Aja nu sticker jag ut innan det är försent, C'YA! 
 
 
 

Dagens Inspirationsbild