-

Ngan's Prom Make Up

Så blev Ngans bal make up, är inte så professionell som ni ser och man ser lätt att det är en amatör som har sminkat henne , men jag gjorde mitt bästa! Och jag märkte också att den ena lösögonfransen lossnade på bilden ovanför, haha men vi fixade till det med lösögonfranslim.

HAIR : Håret gjorde jag lite snabbt bara, lockade det med en lockång. & eftersom att Ngan har skit kort hår så lockade jag topparna med en plattång för att det var svårt och locka topparna med locktången.

MAKE UP : Ögonskuggor :Vit, ljuslila & rosa från en H&M palette. Eyeliner : Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner, Isadora Perfect Contour Kajal i färgen 98 Snowblink & Isadora Perfect Contour Kajal i färgen 85 Glitzy Black. (Och vi missade mascara hehe...) Ögonbrynen : tog bara någon random brun färg från min H&M palette. Läpparna : Läppstift från Isadora (det är det enda jag vet) Foundation : Maybelline Fit Me Foundation. Kinderna : blushen är Från en annan H&M Palette. Som Highlighter använde jag bara Isadoras vita eyeliner. Lösögonfransar : Från Vietnam

Feel free to share suum löööv ^__^, gjorde mitt bästa!

Trackback