-

Varning långt inlägg!


Jag lever, Uppdateringen kommer och bli som vanligt igen :D (inte för att det har alltid varit bra då men men), träningen igår började helt grymt men slutade i kaos för att Gabriellas fot gick ur led och vi kunde inte sluta få panik men det fixade sig till slut, Krya på dig Gabbi ♥. I alla fall skulle ju berätta om varför vi tränar så hårt nu förtiden när vi har dansträningar eller.... Vi gör det faktiskt hela tiden HAHA men det är för att vi har anmält oss till en danstävling som heter Just move it där en massa talangfulla dansare kommer och tävla i,  den som vinner första pris vinner 20.000 kr.

Fick just hjärnsläpp och glömde vad jag skulle berätta HAHAHAHHA, Vi tränar så hårt för att det finns JÄTTE MÅNGA som har tävlat i flera år för att vinna och här kommer vi typ från förorten, nää jag skojar men vi är väldigt "nya" och många av oss i min dansgrupp är ganska unga inklusive jag och det är typ 5% chans att vi kommer & vinna but NEVER SAY NEVER, Thank you Justin Bieber ;). KAN SÄGA ATT JAG ÄR TAGGAD men ändå nervös haha det är "bara" 1 månad kvar PEOPLE!!

Have i met you?

Snabb & kort uppdatering :D, Kommer och ha dansträning som vanligt jag berättar mer om varför vi tränar så mycket för snaaaart give some rest first hihi ^^. Får se om jag slänger in några inlägg innan träningen :P.


Good Night


Hade inte tid och blogga idag sorry.
men som sagt har jag varit på dansträningar hela dan första dansträning var helt awesome med mina fina tjejor ♥, Dock sög den andra träningen som skulle vara en grupp där man tränade Kpop danser, var inte så roligt där.... I alla fall imorgon är det en dansträning till för att... berättar mer om det imorgon ^___^, Good Night :D.

Good Morning Bunnies !

God morgon. Först vill jag bara välkomna alla nya läsare för att ni har kikat in hit och jag HOPPAS att ni stannar ;). Kommer och vara på dansträning hela dan idag så uppdateringen kommer suga. Men jag ska försöka blogga från någon mobil hihi ^__^.


3 ord räcker, Kaninen är läcker ♥ åhh ja, är helt kääär i den ni kommer och förstå det snart :D.

Day 1 - Where you'd like to be in 10 years


Hmm.. lite svårt att säga vart jag kommer befinna mig i om tio år.
Vad jag TROR just nu, är att jag lär ha flyttat till ett annat land tillsammans med någon/några jag känner mycket eller tillsammans med min pojkvän/sambo/man (Man vet aldrig om 10 år right?) eller med mitt/mina barn HAHA SOM SAGT MAN VET ALDRIG VAD SOM HÄNDER.

Vilka länder jag vill bosätta mig i? Jo asien, typ Korea, Hong Kong, Japan HAHA min dröm är faktiskt och flytta till HongKong eftersom det finns så gooood mat där :love: och livet där borta verkar helt härligt faktiskt HAHAHA. Jag har aldrig varit i någon utav de länderna jag nämnde nyss förutom HongKong men det var ganska länge sen. Vem vet, någon gång i framtiden kommer jag kanske besöka länderna, & när jag väl besökt de länderna kanske de är de sista länderna jag skulle kunna tänka mig bosätta i, vilket HongKong verkar vara det HAHAHAHAHAHA.

I Want U Back


Cher Lloyd ft. Astro - Want U Back
Tack Bea! Har drogat låten jätte länge nu -.- ♥, men hon är helt grymt bra ♥.

Stuck In Home

Dagen började med att jag sov till 13:00, vaknade egentligen 11 fast jag fortsatte sova.... gris hehe nejmen har ätit en riktig frukost och nu sitter jag här och planerar om jag ska börja lägga upp dance covers i Youtube ? Allstars (Dansgruppens) Youtube kanal börjar kännas lite tråkigt. Men jag börjar med att lägga upp lite videoklipp här i bloggen :D eller vad tycker ni? Går och handlar lite käk nu sen blir det och mysa hemma och kolla på en massa serier ^___^!


10 Days Challenge Here We Go !


Kör en 10 days challenge nu ;).

We heading uptown no chasing


Gillar bara låten för att Jay Park är med i videon hehe :love:

Remember those walls I built Well, baby they're tumbling down.

Slutade 14:00 idag Skiiiitsoft :D. Har inte mycket att säga idag mer än att visa att jag lever ^___^, Kommer och spendera dagen hemma idag helt ensam.... sköönt för jag behöver verkligen det.  Vi har en hel hög med kärleksmums hemma ♥. Kommer nog och mumsa i mig det medans jag kollar på filmen Guldkompassen länge sen var det man såg filmen, Men först går jag och tar en lång skön bad ;).
Bjuder på en egopic också :thumbup:.

Hot Chocolate ♥


Vad jag gör just nu? Njuter av varm choklad innan jag sover ♥. Skulle ha lite grädde också fast det var slut :thumbdown:.

Fun Fun Fun ♥


Som sagt gick ut med mina tjejor, Vi hade det suuuuuuuuper kul ♥ :D har dock jätte ont i svanskotan nu........ Det fanns inte ens snö på backen som vi åkte på det var is :O Man fick jätte mycket fart men samtidigt fick man jätte ont när man åkte && backen gick typ upp och ner så när man åkte.... väldigt mycket smärta HAHA. Nu ska jag iaf göra klart mina läxor och värma mig..... Fryser som faaaan .

Out n Play

Hello! Berättar mer om dagen senare för nu ska jag ut med mina vänner ^__^, Ses !

Johnny English Reborn

http://www.flicksandbits.com/wp-content/uploads/2011/06/johnny_english_reborn_ver3_xlg.jpg
Filmen är sjuuuukt bra ♥ , Orkar inte berätta om handlingen hehe men det bästa med filmen är att man börjar redan garva på början av filmen HAHA ♥. Sjukt bra komedi film :D ! Filmen får 10/10 av mig :thumbup:, Säger inte så mycket om filmen. vill ni veta varför den är så bra? KOLLA PÅ FILMEN ;).

Yes or Not


Sitter och pluggar inför SO provet som är imorgon hoppas det går bra för mig :thumbup:. Någon som tycker att jag ska börja igen med Dagens Outfit? hehe brukade ju göra det ibland förut, orkar jag verkligen? I alla fall kommentera om ni tycker att jag ska göra det YES OR NOT ;). Verkar som om att mina tidinställda inlägg inte kom upp igår..... Får väl uppdatera extra mycket idag då :P. Ska fortsätta med pluggandet nu, C'YA!

Dagens Outfit?

Wazaaaaaaaaaaaaaaaaah, är egentligen astrött men ja får försöka uppdatera ändå :). Idag ska jag fira det kinesiska nyåret hemma hos min mormor med familjen, kusiner, släktingar bla bla bla. Det kommer och bli en galen middag...... I alla fall gör några tidinställda inlägg för att hålla bloggen uppdaterad ^________^!

Tog en i'm in a hurry and gotta go bild Dagens outfit : Bruna (bajsfärgade) tights från Bikbok och tröja från Bikbok, OKAY I GOTTA GO NOW!

120122 ♥



Ful blev jag på vissa bilder men bjuder.... HAHA :D

HAPPY CHINESE NEW YEAR !


Hello,
Ville bara önska er alla HAPPY CHINESE NEW YEAR with lots of smiles, laughter, love lots of sucess & dreams come trueeee & i wish you all good health ^_____^!

Starry Night Nails


Så blev mina naglar :D, Tänkte faktiskt göra något helt annat men det fick bli så ^___^. :thumbup: för glitter ♥!

120122

God morgon alla läsare! Ville bara uppdatera snabbt här och önska er alla HAPPY CHINESE NEW YEAR, Går och tar en snabb bad nu uppdaterar mer senare :D!

I ♥ Glitter nails




Tänkte köra på glitter naglar idag eftersom det är så himla snyggt! Ovanför är lite inspiration bilder, & fyfan vad jag vill göra USA naglarna på bilden ↑ ser dock lite svårt ut och göra but i'm gonna try to do it :D.

Den 21 Januari 2012

Har just varit ute med Ilham, Ayah & Denisa :D. Jag & Ilham skulle åka till WILLYS och handla men det var inga bussar som gick så vi var tvunga och promenera upp...... men sen träffade vi Ayah & Denisa av en slump påvägen upp till WILLYS,  vi gick tillsammans upp och köpte lite grejer och eftersom det var snö ute började vi såklart kasta snöbollar på varandra, && jag fick en stor snöboll på ansiiktet :thumbdown:. Skulle egentligen åka till Bergsjön idag men det är snöstorm ute och det finns inga bussar, så jag kommer nog & stanna hemma idag :tired:. Tog en massa bilder förut men alla bilder blev suddiga..................


120120

Sorry sorry, hann tyvärr inte blogga, har varit helt upptagen idag och städandet tog min tid så jag hann inte blogga. & efter städandet var jag tvungen och hjälpa till med maten också........ Jag suger, I know. Ganska slarvigt inlägg, men jag vill ändå att bloggen ska se liiiite mer uppdaterad ut hehe. Går och tar en snabb dusch nu sen går jag och lägger mig ♥, Godnatt ;).

Verkar som om min humor suger också, HAHA !

CLEANING TIME!

Tjena! Som sagt så är det en städdag för mig idag, tar en paus just nu haha men det är fortfarande mycket som ska göras! Fortsätter med mina sysslor nu, Uppdaterar mer senare ;)!

REA I CALLALILY.SE

Just nu är det rea i webshopen Callalily.Se checka gärna in hemsidan så kanske du kan hitta smycken i din smak ^___^!


They can keep watchin I ain't stopin' Baby I don't give up

Hello, Har haft en SUUUUPPPERRR tråkig dag idag och imorgon kommer det att bli värre eftersom det är städdag..... Dags för oss och rensa bort allt eftersom det kinesiska nyåret börjar närma sig :). Får planera mer grejer imorgon då, kanske till stan ? :P HAHA nej då, kommer nog att umgås med mina vänner istället vi får se!

Sitter och nördar en massa gamla låtar just nu....... detta ↑↑ är en av dem hehe :D.

Chokladpudding ♥


Tjena! Sitter och mumsar i mig detta medans jag göra mina läxor ♥

Good Morning Sunshines!

SNABB UPPDATERING FÖR ATT JAG MÅSTE GÅ OM CA 20 MINUTER ^___^! Sov jävligt dålig igår vilket har gjort att jag är lite upp och ner :P. Hur många gånger har jag seriöst tjatat om uppdateringen?? Okej slutar nu. Men bloggar mer efter skolan... Måste verkligen gå nu C'YA!

School & Things


Fastän ni suger på ge feedback
, så ville jag bara visa att jag lever hihi. Frågan är bara om jag ens kommer att överleva dagen idag..... Har lovat mig själv och börja plugga mer så från och med idag kommer jag vara ganska upptagen MEN SÅKLART kommer jag och uppdatera mer ^__^! Om ni undrar varför jag har lovat en sån sak är det för att efter att jag har sett mitt matteprov har jag bestämt mig och börja plugga, jag fick inte ett dåligt resultat, jag låg på medel men jag är inte nöjd eftersom jag har alltid legat på medelnivån. Vill verkligen inte ligga på medelnivån mer, jag vill satsa på höga betyg och bli mycket bättre! :) Måste verkligen erkänna en sak HAHA förut brydde jag mig faktiskt inte så mycket om skolan, även om jag pluggade till proven och sånt så brydde jag mig inte om resultatet. Förut tänkte jag bara "det blir som det blir, vad kan jag göra åt det?" om jag fick ett G ( Till exempel) då är det ett G finns inget som jag kunde göra åt. Jag låg ändå alltid på medel, Ni kan säga vad ni vill men jag täntke faktiskt så :P men nu är det VERKLIGEN skillnad för nu tänker jag så "Dålig betyg = dålig framtid, dålig framtid = inga pengar, inga pengar = ingen resa till sydkorea, ingen resa till sydkorea = inte kunna träffa BigBang och de innan jag dör detta" HAHAHAHAHA tänker faktiskt så nu :rolleyes: (såkklart vill jag resa till mer länder hehe).
Okej jag skojade med er inlägget blev inte alls så kort HAHAHA men ni läste ända till slutet ändå ;) hehe. 

120115

Har inte hunnit uppdatera idag eftersom jag har varit upptagen, först hade jag dansträning som vanligt & efter träningen var det städning som gällde. Men nu är jag fri och jag kommer inte och uppdatera så mycket idag, har inte så mycket och blogga om :P. && det är "bara" 13 dagar kvar tills det är kinesiskt nyår ♥ !

2011 Nails



Finns såklart mer nagelbilder men det får bli dem senaste :)! Kommentera gärna om vilken som är din favorit! & tycker du att min blogg är bra hehe? följ gärna min blogg med bloglovin då :D. Klicka ---> Följ min blogg med Bloglovin

Hip Hop & Dancehall

Har kommit hem från stället där jag och Johanna var i och skit kul var det :D, vi testade på Hip Hop och Dancehall svettades som grisar och stackars Johanna som skulle på fest efter...... Men iaf nu är jag hemma och håller på med min NO uppsats sen efter det ska jag bara chilla ♥ ( och ta en lång och skön bad :thumbup:). Tyvärr blev det inga bilder för att vi bara pratade och dansade på så jag orkade inte ta fram kameran :rolleyes:.

Orkar inte heller rotera bilden...... Haha :tired:

Lackarebäck

Hejhejhejhejhej! Idag ska jag på dans dejt med Johanna ♥ :) vi ska åka till Lackarebäck och testa på Dancehall, hiphop sånt det kommer att bli kul! Tar med mig kameran också :D. && förlåt för lågt uppdatering men jag har inte gjort så mycket de senaste dagarna...... Men men det kommer och ändras såklart. Ska bara käka snabbt nu och vänta tills Johanna sms:ar mig sen ska vi åka ^__^, KOMMER ATT BLI SPÄNNANDE........ Dock är vi inte så säkra på vart det ligger men vi har en vägbeskrivning så vi får hoppas på det bästa!

Ni får en fail bild på mig och Johanna så länge........... C'YA ;)!

Friday 13

Har haft en rolig dag idag :D ( Fast det är fredag den 13... ), först var det en vanlig skoldag efter skolan åkte jag, Ilham & Ayah till Angered för att Ayah skulle köpa ögonfransfärgning. Sen gick vi tillsammans till biblioteket för att jag skulle lämna en bok efter det gick vi och käkade i donken ^___^! Hela vägen hem kunde vi inte sluta garva åt saker HAHA ♥.
Bildbrist som vanligt FYYYYFAAAAN men det kommer ändras imorgon ;)!


2012-01-12

Hello! Då har man varit hemma och städat garderoben (fortfarande inte klar med det) men eftersom det är CHINESE NEW YEAR SOON måste man städa runt huset för att få bort det "onda", hur ska man förklara? typ allt skit som hände förra året så städar man bort det HAHA. Är dålig på att förklara men men man ska iaf städa innan nyåret och jag börjar med garderoben hehe :P.
&& någonstans innan jag städade gick jag och köpte frimärken, Är jag verkligen den enda människan som blir glad av att köpa frimärken?! ( är töntig jag vet HAHA :D ) HAHAHAHA lättroad är jag........ Förstod inte heller varför jag blev så glad :rolleyes:.


Tog två snabba fula bilder för att liva upp inlägget......

Custard Pudding

HeejHej! Har inte gjort så mycket speciellt idag, har bara ruttnat hemma och kollat en massa serier, men jag testade iaf och gjorde Vanilj pudding :D. Första gången blev det fail (brände upp allt HAHA) men andra gången blev det lyckad ^___^, den smakade som den skulle göra dock såg den fail ut men den smakade gött iaf :D!

Karamellen som jag gjorde om 2 gånger...........

Resultatet ser ni uppe vid hörnet :thumbup: !

New In


3 linnen från Bik Bok för 99:- (REA) Gråa Jeans från Bik Bok för 99 :- (REA)

Topp från Ginatricot för 50:- (REA)

Fail bild HAHA :rolleyes:. Tröja för 50:- från Bik Bok (REA)

Militärgrön kofta från Stadium för 50:- ( Kass bild, i know.... )

Köpte också en tunn jacka och en t-shirt fast jag hittade inte dem hehe, Visar dem en annan gång ;).

10 Januari 2012


Min dag idag
, har varit riktigt ointressan, Jag började 8 och sov på alla lektioner HAHA nejmen jag var iaf väldigt trött på alla lektioner. Efter skolan åkte jag in till stan ( skulle möta min mamma där ) köpte en ny jacka ♥ hehe TACK MAMMA! Sen så fikade vi lite snabbt för att jag kunde inte sluta gäspa, var tvungen och åka hem för att jag var för trött HAHAHAHA :tired:.
Skulle ta bilder på grejerna som jag köpte för några dagar sen men hann tyvärr inte med det hihi, men ni får dem imorgon istället ^_^!
Går och lägger mig tidigt idag eftersom jag vill komma till skolan pigg imorgon :thumbup:, Good Night ♥!

Dansträning


Gammal webcam bild hehe ( mobba mig inte :P ) Åker till dansträningen nu, bloggar mer när jag kommer hem :D!


Årets första............


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! Det blev inget med Karin & Bea idag så det får bli nästa gång istället :).
Det snöar väldigt mycket just nu, tar med mig kameran till träningen idag så jag kan fota lite, ingen bildbrist då :thumbup:.

Måndagsmys


Ge mig Hello Kitty dricka nuuuuuuu!!

Godmorgon, Det blev inte så mycket uppdatering igår eftersom jag stannade hemma hela dagen och gjorde ingenting haha men iaf. Dagen började med att jag vaknade 9 för första gången under hela lovet :tired:..... Det är säkert för att det är skola imorgon, NOOOO!!
Men nu ska jag städa huset senare kommer Bea & Karin komma :D ( det var sålänge sen vi var tillsammans så ), Vi ska baka sen ska vi se på film :). Och sist blir det träning för mig, Det var också länge sen jag hade dansträning..... HAHA :P.


Never give up, it's such a wonderful life.


Back On Track!

Hello marshmallows ! Har inte haft tid och blogga de senaste dagarna, men men I'M BACK ON TRACK NOW!

Riktigt länge sen jag stor shoppade, passade på och gjorde det igår när jag var i Allum ^^ & Bilder på grejerna jag köpte kommer !
Kommer och spendera dagen i Gårdsten idag & umgås med vänner :D, Får se om det blir någon fotorunda idag då :).



Stan

God morgon ! Nu ska jag dra till stan och möta My & Fanny, Senare ska vi åka tillsammans till Bergsjön så vi får hoppas på uppdateringar! ^___^


See Ya!

My 2012 Wishes



120105


HeejHej! Tänker sitta hemma och slappa idag så det blir inte mycket uppdateringar men jag ska försöka :). Som ni ser har jag ändrat headern & bakgrunden dock blev headern lite för stor...... Men men går och tar en lång skön bad nu, Ses!

2012

Mitt internet gick upp och ner idag så jag kunde inte blogga. Har i alla fall bara suttit hemma och slappat hela dagen eftersom det är så dålig väder. Har inget annat för mig så snart ska jag sätta på filmen 2012 :D, har alltid velat se den och det är väl rätt tillfälle och se den nu ? HAHA ^___^.


Max Effect Mini Nail Polish


Jag brukar egentligen inte ha rött nagellack, men jag GILLAR verkligen den snygga röda färgen! Tyckte att jag behövde lite färger på naglarna så jag tänkte testa denna röda färgen, blev riktig nöjd ♥!
Nagellacket har en lite röd-orange färg, torkar ganska fort också :thumbup:. Men jag tyckte att priset var lite väl för högt för ett minilack, Ordinare priset är runt 49 Kr men jag köpte min för 25 Kr tror att det var rea då?



Max Effect Mini Nail Polish får 9/10 av mig ♥ ^_^

Guess What, Suzy is back!



Hejsan! Suzy är tillbaka igen, Nytt år nu ju så UPPDATERING PÅ HÖG NIVÅ ! Har inga planer för idag.... Kommer nog och stanna hemma eftersom vädret suger. Men i allafall nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så mycket som möjligt !