-

Pirates Of The Caribbean Marathon


Bild tagen nyligen
Hello! Har varit hos Denisa idag, fan vad mycket vi hänger nuförtiden... Men i alla fall vi har haft en liten Pirates of the caribbean marathon och sett nästan alla filmerna!
Dagen började med att jag vaknade kl 8 och degade på sängen, det var aslänge sen jag hade dansträning så träningen började ganska segt men sedan blev det lite bättre fast ändå inte.... vi har 7 andra uppträdanden på G och vi har inte kommit på någon ny mix eller någonting. Men hoppas turen är med oss denna gången!
Ska hjälpa med Denisa med bakandet nu, GLÖM INTE EARTH HOUR IDAG KLOCKAN 20:30 ALLA LÄSARE! ^__^♥

To The Dance

HEEEJ BLOGGEN! Tänkte ta och blogga lite snabbt nu då för att jag ska till min dansträning idag, Vet dock inte vilken tid jag kommer hem så bloggen får nog lida lite idag!

HUUH ILHAM HAR REDAN KOMMIT, STICKER NU HEJDÅ!

Gifts From Mami


Dessa grejer fick jag av mamma för några dagar sen ^__^! Glömde helt bort och visa grejerna men här kommer dem. Testade Shower Cream:en idag and i LOOOOVVEEE IT♥! Min hud kändes som en baby rumpa ♥, det Kommer kanske en recension efter att jag har testat produkterna.

Fick Bodylotiion, Shower Cream , Body Butter & Smink palette.

Day 6 - How have you changed in the past 2 years?


Jag tror inte att jag har förändrats så mycket på 2 år..
Kapade av mitt långa hår sommaren 2011, sen har jag gått upp i vikt hehe & blivit mer social, vågar vara mig själv lite mer nu, men annars? Nej tror inte de... vissa som jag har känt lite längre har sagt att jag har blivit snällare, mycket galnare & konstig.
Tänkte bara - Vah? Jag har väl alltid varit snäll? ^_^ men tydligen har jag inte varit det HAHA.

Jag vet nog vad folk menar att jag har blvit galnare & konstig... Jag skämmer ut mig alldeles för ofta och konstig? Jo jag är olika beror på vilka personer jag är med framför vissa kan jag vara alldeles för lugn & osocial vilket jag inte är faktiskt. Men framför vissa som Karin & Bea (brukar hänga med dem ganska ofta så) kan jag göra spagat mitt på gatan eller med My & Fanny när vi gick till stan och träffar någon "kändis" och jag börjar skämma ut mig, Ni försår hur jag menar? 

Så mina kära vänner som läser min blogg.... Det är inte många som vet hur jag är påriktigt och har jag någongång börjat sjunga från ingenstans när vi typ sitter på en restaurang eller något då vet ni hur jag är :D... Nää jag skojar bara skulle aldrig våga göra det...

Plugghäst? OH YES!

Hej Gottegrisar! Har så mycket att göra just nu! Det största är, att göra klart mina uppsatser - almost done! Sedan måste jag göra klart min presentation om Kina så jag kan få det gjort, Och en massa prov framåt. Men idag kommer jag och explodera med inlägg för att..... Berättar mer om det senare ;), det är fortrarande inte bestämt än, Så mer "information" kommer senare.

Ohh yes we believe we can fly!

HELLO MA BRADAH!

Snabb uppdatering från mig! Har gjort något som jag inte har gjort på jätte länge.... PLUGGAT! Vääääldigt många uppsatser som måste lämnas in, prover & läxförhör. Så rättare sagt har jag varit upptagen hela dan >_<, Men sen tvingade Denisa mig och följa med henne ut, kände att jag verkligen behövde frisk luft så jag stack ut med henne. Berättar mer om dagen senare måste sticka nu, BAAIBAI!
Bjuder på en gammal bild på oss :D!

Day 5 - Somewhere you'd like to move or visit


Bilderna är tagna från google.com

Har redan berättat om vilka länder jag vill bosätta mig i,
Men de ställen jag gärna vill besöka är *TRUMVIRVEL* SYDKOREA & JAPAN! Just nu men annars brukar jag tänka på 1000 länder som jag vill besöka, tog de 2 länderna för att det var det första jag tänkte på.

Finns massor av anledningar varför jag just tog de länderna men jag är för trött för orkar inte berätta hehe.

Day Out|With Denisa & Amanda


Bilderna kan nog tala för sig själva :).

300 Ways to shit on a human

En bra och rolig dag ute vare ja! Som sagt gick jag ut till det fina vädret igår, kändes sköööönt och andas in lite frisk luft. Gick ut helt lonely först men sen träffade jag på Denisa & Amanda vi gick och promenerade runt och tog en massa roliga bilder.
Sen ska vi inte glömma en asrolig sak som hände igår HAHAHA, Vi var påväg och promenera ner, plötsligt började Amanda och stanna upp & sa "Har jag något på huvudet?" då började jag & Denisa garva ihjäl oss och svarade "Du har fågelbajs... HAHAHAHHA" Fyfan, men vi följde med henne hem för att hon skulle tvätta håret, jätte synd om henne var det faktiskt... hon var tvungen och åka buss med fågelskit på huvudet HAHAHAH ♥.
& Idag har jag varit i skolan som vanligt, var astrött bara för att jag fick ett telefonsamtal från Denisa igår och vi snackade hela kvällen. Går och letar efter käk nu är jätte hungrig >_<.
Bjuder på en bild från igår... att vi ens hade lust & ta kort efter det xD, fler bilder kommer senare :D.

On my way out


Skönt med studiedag idag,
det är ju så jävligt fint väder ute sen ska vi inte glömma att det är varmt också. Snart är det dags och ta fram alla färgglada kläder, shorts, klänningar & sånt ni vet allt somrigt!
Håller på med en klänning i slöjden och den kommer såklart och användas! om den inte blir fail..... Det var i alla fall sjukt länge sen jag hade någon klänning eller kjol på mig, Har bestämt mig nu att jag ska ha mycket kjol & klänning denna sommar - GIRLY I KNOW.

Ska bara sätta upp håret i en boll sedan sticker jag ut och hänger med tjejerna... Om jag träffar dem.... Aja annars drar jag upp till Gårdsten, ses!

At home

Ligger och "halvsover" på soffan, Har helt random skit ont i magen. Känner mig som en fet mögel just nu jag som tänkte gå ut med tjejerna, Men jag ska försöka överleva ändå :/. Får väl sitta hemma idag och plugga ihjäl mig inför matte provet som kommer på onsdag, har skjutit upp pluggandet i flera dagar nu, bad bad.......


Day 4 - Put your iPod on shuffle and write 10 songs that pop up


Har ingen iPod så jag shufflar bland låtarna på datorn istället! :D De fyra sista låtarna är från min systers iPod, just saying!

♥ B2ST - Shock
♥ S.T.C - What are words Cover
♥ BigBang - Fantastic Baby
♥ Pixie Lott Feat. GD & TOP - Dancing on my own
♥ Usher - Love in this club Part 2
♥ Rihanna - You da one
♥  Teen Top - Let's Dance
♥ One Direction - What makes you beautiful
♥ Taeyang - Wedding dress
♥  2ne1 - Can't Nobody

Petit Choux & Waffles| Saturday March 25th




Igår var Bea & Karin som sagt hemma hos mig, Vi träffades först i Angered Centrum klockan 2 för & handla Chips & Grädde ^^. Sen drog vi hem till mig, vi började med och baka Petit Choux som först blev fail men egentligen var det den som blev bäst HAHAHA, sen gjorde vi en till deg också och den blev fail, det var den som vi trodde skulle bli bra fast det var den som blev fail.
Sedan gjorde vi Våfflor efter att vi hade gjort allt blev det PARTY TIME! nää jag skojar men medans vi åt kollade vi på filmen In Time, Sedan åkte vi till Gårdsten och HAHAH vi var helt flummiga efter filmen och "tog varandras tid" typ - NU SKA JAG TA DIN TID MOHAHAHA 10 ÅR DU HAR BARA 4 SEKUNDER KVAR OCH LEVA NU DODODO PANG! Vet vi är fett töntiga HAHAHAH.

Sista inlägget för idag :D, Går och lägger mig nu Godnatt!



MaxFactor Nailfinity Crystal Clear


Efter att ha testat Maxfactors minilack blev jag helt kär ♥, Så jag bestämde mig för och köpa en till Maxfactor lack men jag ville inte ha ett minilack så det blev denna ovanför ↑.


Finns inte så mycket bra och säga om lacket, Ganska fin färg dock är färgen inte den vita färgen jag vill ha, denna är mer ljusare och lite mer "sofitg" färg.... Finns det ens något ord som heter sofitg? HAHA. Jag föredrar H&M's vita lack än denna men det beror på vilket resultat man vill ha.


Man måste lägga på flera lager för att färgen ska synas riktigt men som sagt det beror på vilket resultat man vill ha annars finns det faktiskt inget negativt om detta nagellack.


Jag tror nog att jag håller mig till min H&M lack, Gillar den mer på något sätt. Som innan det beror på vilket resultat du vill ha sen så finns det en massa andra färger också. Men jag kommer absolut och köpa denna lack igen! Dock i andra färger men det är helt värt pengarna, jag köpte min för 29 kr men det beror på VAR du köper den hart hört att den är dyrare på vissa ställen. Kommer inte ihåg vart jag köpte min men jag tror att den är från KICKS, och glöm inte att detta är ingen minilack PLUSSSS att den är mycket större än vad ni tror, det kommer och räcka länge , om du inte använder vit nagellack hela tiden såklart.  


MaxFactor Nailfinity i färgen Crystal Clear får 5/10 av mig !


Hamburgare is the shit!


Tycker att jag borde skapa en kategori som heter "I LOVE FOOD" nu hehe, Kommer och komma en recension snart efter att jag har käkat upp ↑↑↑↑.

Tired

Sov jävligt bra idag, sov ända fram till 1. Har fått vakna upp så jävla tidigt p.g.a skolan och massa folk som ringer med dolt nummer mitt på natten.

Just det igår fick bloggen vara lite ouppdaterad för att jag var med Bea & Karin hela dan, Vi hade det jätte roligt bilder kommer senare när Bea har skickat dem till mig! tog inte kort själv för att kameran dog den dagen.... I alla fall idag ska jag hjälpa mamma med och färga håret. Senare får vi se hur dagen blir för mig :D.... omg har helt och hållet glömt bort 10 Days Challenge... VI KÖR DET IGEN ^__^!

Bild på petiten som vi gjorde igår, Och bilden är tjuvad från Bea :D.

Ce-Celebration

Hello ma sunshines! Jag lever! Hade det rätt "mysigt" igår, var ute med Bea & Karin efter det stack jag hem till Julia och tvingade henne rita Angry Birds familjen :D. Men sen ångrade jag mig , sa till henne och rita Hello Kittys vänner istället :D. Bilden blev skit fin men hon ritade bara 2 av dem -.-, så nästa gång får hon rita alla.

Idag kommer Karin & Bea hem till mig vi ska fira våffeldagen tillsammans.... fast det är imorgon..... vi ska baka och annat roligt. Kommer såklart en massa bilder med! Nu ska jag fortsätta med städandet innan dem kommer.



OH YES hon var tvungen och rita alla, dock ritade hon bara Keroppi och Pandapple...

Ajax for the face

TJA! Skulle egentligen åka in till stan idag men jag orkade så det blev inte av, istället blir det en annan dag.
Åker till Gårdsten hem till Tony idag för och ge honom ansiktskräm, guud han lär sig aldrig att man ska använda rengöringskräm och inte Ajax till fejset. Skulle ha gett honom det för 2 dagars sen fast jag orkade aldrig åka hem till honom MEN NU KOMMER JAG!
Solen skiner mycket idag så då drar jag mig utåt (wtf?) SES SENARE POSS POSS!

Mars 22, 2012

Hello! De senaste dagarna har jag varit ute och njutit av solen, saknat mina uppdateringar? :D Var på skit humör igår men det skiter vi i nu. Har ingenting och blogga om HAHAHAHA, tänkte bara göra en liten uppdatering för & visa att jag lever, men men berättar mer efter skolan, Ses !

At the dentist

Vaknade och fick världens "greateast freak out" moment, trodde att jag hade kommit försent till tandläkaren HAHA skulle få mina tandställningar idag och jag var tvungen och klä på mig fort som fan för & inte komma försent. Men sedan kom jag på att jag skulle gå 10:00 men jag vaknade freakin' klockan 7 på morgonen, bajs bajs bajs bajs.

Hur gick det hos tandläkaren då? Joo bajs bajs bajs bajs, nää skojar men fan kom väääldigt tidigt och fick vänta ganska länge. Efter att ha väntat i 1 timme så trodde jag ju att det var jag som stod på tur, men nej jag fick vänta en kvart till tills jag fick gå in. Först frågade dem en massa frågor om min hälsa och sånt sedan frågade tandläkaren mig om jag vet varför jag är här.... inte så intressant men jag berättade att min käke var för liten och alla mina tänder får inte plats och skit. Jag trodde att jag skulle få tandställningar idag men neeeeej så blev det inte, dem gjorde istället en modell av mina tänder kändes ju jätte skönt. Tack vare min lilla käke så tog det aslång tid och hitta en "mall" som passade mina tänder men till sist så fixade dem det ^__^. SÅÅÅ NUU HAR JAG EN MODELL AV MINA TÄNDER :D, nästa gång jag ska dit igen då kommer dem och ta röntgen bilder på mina tänder och stå och fota.... istället för Top Model Sverige blir det Tand Modell Sverige. Får nog vänta ett tag tills jag får mina tandställningar bajs bajs bajs bajs.

Big to the bang bang

Så hade jag tänkt och klippa luggen, fast jag tror inte att det passar med min nuvarande frisyr eftersom att jag har ganska mycket uppklippt. Kommer och kanske funka när jag får längre hår? MEN NÄÄ FAN JAG ORKAR INTE VÄNTA, fast jag måste ju ändå göra det. Klippte luggen för två veckor sen så det är ganska kort nu men jag får väl vänta tills det växer ut igen. Okay, får se hur det blir.....

Silver & White Glam Nails


Day with Denisa|Thursday March 18th


Lite bilder från dagen då jag var hemma hos Denisa. Berättar lite om den dagen då, Först gick jag hem för och lämna min tunga väska och hämta kameran sedan stack jag hem till Denisa. Hon bjöd på mat tror det heter något.... aa hon bjöd på mat i alla fall.

Vi läste bloggar, spelade WII, snackade & bakade, riktigt kul var det ♥! OCH bilderna som ni ser med dem flygande köttbullarna eller rättare sagt degarna XD, först så var det Denisa som började med och slänga degarna på plåten för att jag skulle rulla dem. Sen tyckte vi att det skulle och vara kul och ta kort medans vi kastade så vi tog en bit deg som vi redan hade tappat på golvet.... och slängde den upp i luften. Vi failade en massa gånger eftersom att antingen så var det jag som tog kort för tidigt eller Denisa som kastade för sent så vi bytte platser och jag skulle kasta, Gissa vad som hände när jag skulle kasta? Denisa sa - KASSTAAA!! och jag slängde upp den på taket så den fastnade där -_-'.  RIKTIGT FAAIL men vi kunde inte sluta skratta XD.

Lazy Sunday

Vaknade 11 idag låg kvar på sängen som vanligt och degade tills nu hehe, OHHHH JUST DET JAG HAR HITTAT MIN USB KABEL IGEN! Kommer en bildbomb senare just wait ;).
Kommer och stanna hemma hela dan idag, har planerat lite saker coh göra idag, Har funderat lite nu och det är bestämt snaaart  kommer jag klippa mig igen OHHHH YEEESSSSS dock bara luggen så det blir inte en så stor förändring men jag kommer nog och färga det också.

Gammal bild på min syster och jag + Julia & Ngan i bakgunden HAHA!


110317

WAAAZZZAAAP, Dagen kommer och spenderas hemma hos mina kusiner det kommer och bli käk, käk & mera käk ^_^. Har funderat och klippa mig igen, tänker på kort hår fast nää, vill gärna känna på hur det är och ha långt hår igen! Så det kanske blir att jag klipper raklugg istället fast orkar jag platta luggen? nää tror inte det heller :rolleyes:.

Går och tvättar av hårinpackningen som jag har i håret nu sedan drar jag till mina kusiner :D, får se om jag kommer få någon tillgång till dator.


Saknar solen och det varma vädret....

Stress

Har haft fullt upp de senaste dagarna så jag har inte och hunnit och blogga, vill inte vara jobbig men detta kommer och ändras haha! Imorgon är det den stora dagen då dansgruppen ska tävla för första gången men tyvärr så är lyckan inte med oss, vi är tvugna och hoppa av från tävlingen.

Har verkligen sett fram emot denna dagen har till och med stressat ihjäl mig på grund av det, skolan och sånt ni vet :P. Men det blir inget denna gången, EN BRA NYHET ÄR ATT YOUTUBE KANALEN BLIR UPPDATERAD ISTÄLLET... Har typ 10000 videoklipp som jag skulle lägga upp fast p.g.a tävlingen fick jag vänta med det.

Fick en fet kick alldeles nyss... JAG BLIR SÅ GLAD NÄR MÅNGA KOMMENTERAR :D håller på och får tillbaks blogglusten för det haha ♥.


Jag vet var du bor ;).

2 Days more until the big day

Hann inte med och blogga så mycket idag för att jag har varit hemma hos Denisa hela dagen, bilder kommer imorgon ska gå och lägga mig snart så ^_^. Vad har jag gjort idag? Joo haft en underbar kväll med Denisa ♥, vi bakade Hallongrottor eller rättare sagt Jordgubbsgrottor hann inte ens smaka på dem HAHAHA. Vi skulle egentligen också se på filmen Burlesque fast filmen hade ingen ljud så det blev ingen film men vi tar det en annan gång ;).

Gör lite reklam åt vår dansgrupp nu för att vi tävlar på lördag och det är allra första gången, WISH US GOOD LUCK! GE MIG GÄRNA EN LYCKO-KOMMENTAR ^__^ ♥.

Dejt med Barbie

Hej bloggen! Just nu sitter jag med Denisa och chillar, Vi har haft en lång dag i skolan och barbie dockan (Denisa) har varit hos doktorn. Så idag kommer jag och gå på dejt med Barbie :D. Går och hjälper Denisa med bakningen nu SES !

Kamma aldrig blött hår!

Bilder från : Google.com
Kamma aldrig håret när det är blött, håret är mycket skörare då än när det är torrt. Gör du det slits håret sjukt mycket & du riskerar och bryta sönder håret.

Tips om du verkligen MÅSTE reda ut håret medans det är blött kan du bara göra det med fingrarna eller använd en bredtandad kam och red ut alla tovor försiktigt.

Donut


Detta är belöningen för att jag har pluggat ♥!

No luck for us


Sitter här och leker med mina naglar ska snart måla på några lager topcoats för att få mina fina naglar och hålla fram till THE DAY!
De flesta av er förstår nog vilken dag jag menar & såklart menar jag JUST MOVE IT TÄVLINGEN! Det är BARA 3 dagar kvar tills tävlingen och jag är super nervös, egentligen är jag inte så stressad men det är en grej som har gjort mig SUUUPER stressad.

weeellll min danslärares dator har fått virus och mixen ligger där, har vi tur blir datorn fixad och vi får musik när vi tävlar har vi otur dock blir det ingen mix får vi gå ur tävlingen. Men vi får hålla tummarna och hoppas på att datorn går och fixas :thumbup:.

Thank You!


Tack så mycket till er som kommenterade förra inlägget♥
det har hjälpt mig mycket och inom en kort tid kommer ni och se en massa intressanta inlägg, i promise! Har fått tillbaks Photoshop också.... Kan det bli bättre? Joo slutar klockan 12 imorgon HAHA fett nice. Fortsätter me 10 Days Challenge imorgon, ni har väl saknat det? Går och lägger mig nu GOD NATT FOKET!

What do you guys wanna see more?

Hello Guys! Bloggade inte så mycket igår eftersom jag tappade blogg-lusten, jag vet att jag har frågat detta en massa gånger men vad vill ni se mer i bloggen? PLEEASSSEE KOMMENTERA ETT SVAR! Det kommer och hjälpa mig SÅÅÅÅ mycket :D. Vill ni se Dagens Outfit? Mer bilder? Uppdatera mer i kategorierna? berätta mer om min vardag? m.m.

Vädret verkar för övrigt vara skit bra, Drar ut till det fina vädret utanför nu. GLÖÖM INTE OCH KOMMENTERA ETT SVAR! ^__^

I'm Gonna Live My Life No Matter What



Far East Movement Feat. Justin Bieber - Live My life

I'm Back On Track!


Perfekt start på min perfekta vecka!
För det första så har det varit sol heeeeeeela dagen och så slutade jag tidigt idag. GOOD NEWS JAG HAR FÅTT MIN DATOR TILLBAKA! Det kommer & bli fullspäckat med inlägg ♥, kommer också och uppdatera mer i kategorierna fast min Photoshop och sånt är borta...... Jag som äntligen börjar & fatta hur man grejar med Photoshop man men. Okej nu ska jag ut till det fina vädret C'YA!

KONY 2012

Såg denna videon i Helens blogg, Kony videon som alla snackar om. Fattade inte vad den handlade om först men det räckte med att jag såg 5 minuter av videon och jag började gråta av den. Det Kony gör är så jäkla omänskligt & vidrigt fattar inte att det ens finns såna människor, jag blev så rörd.
Ni måste verkligen kolla på videon nedanför, den är värd några minuter av era liv. Lyssna och se, spola verkligen inte fram något för varenda sekund är värd att se.
SPRID VIDEON♥!

If you're sexy and you know it, put your hands up in the air.


Har så mycket och göra nu! Det första är och göra klart min berättelse som ska lämnas in imorgon, presentation, Engelska, Göra klart tankekartan till SO:n - ALMOST DONE! Har tänkt massor nu, kommer och kännas skönt när det är helg........ NEEEJ faktiskt inte för att vi ska uppträda i Allégården cuz it's INTERNATIONELLA KVINNODAGEN :D - Who run the world ? GIRLS!
Så ni som råkar på något sätt vara i Göteborg eller ni som redan bor i Göteborg kan komma och se på uppträdandet. Det kommer och vara många uppträdanden, Workshops & mycket mera! Kom och häng, lyssna på musik, ät en bit mat och testa något nytt i en rolig workshop! Kom själv eller ta med en kompis alla mellan 13-20 år är välkommen. Inträde, mat underhållning allt är gratis! Ni kan också söka på det växande programmet i facebook :*Firande!* Internationella Kvinnodagen 2012.
LÖRDAGEN 10 MARS KL 13-17 I ALLÉGÅRDEN, SÖDRA ALLÉGATAN 4.
Det roliga är att vår allra första uppträdande (med gruppen) var i kvinnodagen, Så det kommer bli roligt och se hur mycket vi har förändrats sen dess, OCH JAG KOMMER SÅKLART OCH LÄGGA UPP VIDEON I BLOGGEN!
:thumbup: min dator är fixad, YEEESS så snart kommer jag och bomba med en massa inlägg! :thumbdown: det är en CD kvar som fattas så jag måste hitta CD:n innan datorn verkligen är klar.

But It Would Be Nothing Without A Woman Or A girl

Varför får jag så många besökare när jag inte bloggar?! I alla fall jag har haft dansträning idag som vanligt, vi börjar träna lite mer hårdare nu eftersom att tävlingen börjar närma sig. Men det gick ju göö bra idag...... Alla var helt slöa idag ingen orkade dansa ingen gav allt det kändes som om att alla har gett upp. Inte för att skryta men jag har börjat och bli bättre HAHA tar i alla fall i hela tiden, MEN MEN IMORGON KOMMER JASMINA (dansläraren) OCH DÖDA OSS FÖR ATT INGEN TOG I IDAG så vi får hoppas på att jag kommer och överleva. Äntligen har vi fått våra kläder som vi ska uppträda med I LOVE THEM, Nu fattas det bara tröjor kläderna får ni se snart ;).
Här får ni en.... teaser låt? HAHAH i alla fall detta är en av låtarna som vi kommer och dansa till, vill ni veta hur hela uppträdandet blir? Well well, det får ni veta dagen efter uppträdandet ^__^.  ↓↓

16 Days left ~~


TJENA ALLA UNDERBARA LÄSARE!
Har haft en underbar vecka ♥ nej inte alls faktiskt, har haft en massa prover förhör m.m. Hur länge har det gått? en månad? HUR LÄNGE HAR JAG INTE BLOGGAT? I alla fall jag vet jag låter helt kry & så men nej jag är det inte. Min dator är fortfarande inte fixad så nu sitter jag och ruttnar för att jag vet inte när jag kommer och kunna uppdatera bloggen igen :(.

GODA NYHETER ÄR ATT DET ÄR BARA 16 DAGAR KVAR tills Just Move It tävlingen som jag har berättat lite om, Ni som vill komma och titta och ge oss lite stöd :D eller om ni vill bua som inte är lika nice så kan ni komma den 17 Mars mer information kommer nog snart hoppas jag. Ärligt talat så är jag inte ens säker VAAR vi ska uppträda eller tävla eller dansa eller vad vi nu ska kalla det.

Ahh, just det skulle ju berätta om min dag....... HAR VARIT OCH SHOPPAT MED DANSGRUPPEN gick gööö bra sist men inte minst är det tröjorna har vi fortfarande inte fått. Kommer och blogga igen när jag har något och blogga om :D, & så får vi hålla tummarna och hoppas på att min morbror kommer och fixa min dator så jag kan börja bomba med inlägg igen :thumbup:.