-

You Promised That You'll Never Leave

Ni vet känslan när man känner att man håller på och glider ifrån sina närmsta vänner? Den känslan suger, den blir jobbigare för varje dag som går och till slut så ger man kanske upp, Det är så synd att kontakten bara kan brytas  av bara sådär. Alla dem där gångerna man ringde varandra, träffades på stan, sovde över hos varanra allt ni gjorde tillsammans allt bara bröts av. Plötsligt så sitter man isär från varandra och undrar när det var sist ni pratade med varandra. För några dagar sen kunde man inte ens sära på er nu är det som om ni aldrig hade pratat med varandra.

Det värsta är att allt du ser är hur glad hon är med andra.. hon skiter i dig fullständigt och det verkar som om att hon klarar sig utan dig. Du behövs inte längre, du är dockan som hon använde när hon kände för det, när hon inte hade någon annan så valde hon dig. När du väl märker att det är så, så lämnar ni vänskapet bakom er och går vidare.


Bilder från We♥It.

Leave a comment ♥
Postat av: GD

Aaw, men om hon lämnar dig o du känner dig sårad ska du alltid gå vidare. Hon har hittat andra vänner så då ska du också göra det, håll inte fast vid vänskapen om inte hon gör det. ^^

Och om hon kommer och går hela tiden så borde du sluta hänga med henne, du har ju andra vänner eller hur? :D Tänk på saker du har, inte på saker som du inte har.

2012-06-01 @ 13:42:11

Leave a comment here!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (Won't be published)

E-mail:

Comment:

Trackback